Rólad Mit Árulnak El a Lábujjaid? 1

Nem mindegy, melyik a leghosszabb lábujjad, a második hosszabb-e, mint az első, és az sem mellékes, a többi hogyan áll és mekkora. 

Ha a láb olyan, mint az 1. képen, a viselője roppant kreatív személyiség. A nagylábujja hosszúra nyúlt, így elmondható róla, hogy hajlamos fecsegni, szereti mondani a magáét. Nagyon okos, minden problémát gyorsan és könnyen megold. Önmagában azonban néha elbizonytalanodik, lehet, hogy pont ez az, amit a sok beszéd leplezni igyekszik.

Ha a láb olyan, mint a 2., róla elmondható, roppant energikus személyiség. Amiben hisz, azért tűzbe megy. Nem ijed meg a zűrzavartól sem, roppant kitartó. Hűsége páratlan.

Ha a láb olyan, mint a 3. képen, viselőjéről elmondható, hogy vezetői tulajdonságokkal rendelkezik. Karrierista. Mindene a siker, akár éjjel-nappal képes dolgozni, neki 48 óra is kevés lenne egy nap. Egyes indiai legendák szerint az anyák a fiaiknak nem engedték, hogy ilyen lábú nőket vegyenek feleségül, mert úgy tartották, számukra nem a család az első, engedetlenek.

Ha a láb olyan, mint a 4. képen, viselője az érzelmek embere. Számára minden a család és a közeli barátok. Ő mindig készen áll meghallgatni másokat, sokszor azonosul is a többiek problémáival. Néha túlzottan is empatikus, ami számára már káros lehet. Mivel mindene a család, ritkán él  magányosan.

Ha a láb olyan, mint az 5. képen, viselője gyermeki énnel rendelkezik. Roppant szórakoztató, mindig ő a társaság középpontja, szereti, ha figyelnek rá. Hajlamos a naivságra. A felelősséget sajnos ritkán vállalja hibáiért.

A te lábad milyen?

forrás: kissemese

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu