Rólad mit árul el a körmeid formája? 1

A körömtípusok közül 9-et találsz, melyből ki kell választanod azt, amelyik a legjobban illik hozzád. Aztán már csak el kell olvasnod a hozzá tartozó információt.

A tesztet nemcsak saját magaddal végezheted el, hanem általa többet megtudhatsz arról a személyről is, aki éppen felkeltette az érdeklődésed.

1. Hosszúkás körömforma

Romantikus léleknek tartanak, csodálatra méltó intelligenciával és képzelőerővel. Tökéletességre törekvő, részletekbe merülő személy vagy, aki minden olyan apróságot észrevesz, amit mások soha. Az emberek többsége kedvel, mert bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot.

2. Széles körmök, kerek szélekkel

Lobbanékony a természeted, ám ennek ellenére pozitív gondolkodású személy vagy, aki a képzeletét a kielemzésre használja. El tudod különíteni az igazságot a hazugságtól, amiért sokan fordulnak hozzád tanácsért. Az az ember vagy, aki nem fél mások szemébe mondani az igazságot. Azaz, nem azt mondod, amit hallani akarnak, hanem azt, amire szükségük van.

3. és 4. Kerek vagy ovális körmök

Az egyik legpozitívabb ember vagy az ismerőseid köréből, egy kiegyensúlyozott pacifista. Mindent a magad módján teszel, és a saját utadat járod, mert nem szereted a mások példáját követni. Tisztában vagy az érzéseiddel, ezért senkinek sincs hatalma fölötted.

5. Négyzet alakú körmök

A bátorság és a kockázatvállalás a legerősebb tulajdonságod. Született vezető vagy, ám a komolyságod és a mély gondolkodásmódod sokakat elidegenít tőled.

6. és 7. Háromszög alakú körmök

Igazi ötletgyár vagy, akinek ösztönösen pattannak ki a fejéből az újabbnál újabb ötletek. Szeretsz mindent időben elkészíteni, kapkodás és huzavona nélkül. A körülötted lévők ezt csodálják benned, és valósággal vonzódnak az energiához, melyet kisugárzol.

8. Mandulavágású körmök

Becsületes, jólelkű, hűséges személy vagy, és ezt várod el másoktól is. Amikor a helyzet megkívánja, azért kemény is tudsz lenni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert a jó tulajdonságokat látod meg bennük, és nem keresed senkiben sem a rosszat.

9. Lándzsa alakú körmök

Törekvő, ambiciózus személy vagy, ezért szeretsz keményen dolgozni, és meg sem állsz addig, míg el nem éred a céljaidat. Egyszerre több síkon is képes vagy teljesíteni, számodra kizárt, hogy összecsapjanak a hullámok a fejed fölött. Ennek köszönhetően olyan feladatokat is végre tudsz hajtani, melyek egyébként nem tartoznak a hatáskörödbe.

forrás: twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu