Rólad Mit Árul El a Kisujjad? 1

Nem gondoltad volna, de a kisujjad fog elárulni téged.

Nézd meg a fenti képet, majd válaszd ki azt amelyik a leginkább illeszkedik az ujjaid formájához.

1. típusú kisujj – amennyiben az ujjad egy vonalban van a gyűrűsujjad első vonalával, ez azt jelenti, kiegyensúlyozott személy vagy. Türelmes, békés ember vagy, aki ösztönösen óvakodik a káosztól és zűrzavartól. Az élet minden területén megtalálod az egyensúlyt, és mindig kimért, okos döntéseket hozol anélkül, hogy bármit is elkapkodnál.

2. típusú kisujj – amennyiben a kisujjad alacsonyabban van a gyűrűsujjad első vonalánál, akkor te egy rendkívül érzékeny ember vagy. Az érzelmeid irányítanak, és nagyon megvisel a fájdalom, melyet a környezeted okoz neked. Egy ilyen jellem bármikor otthagy csapot-papot, és rohan segítséget nyújtani annak, akinek épp szüksége van rá. Ha beenged valakit a szívébe, az számára minden bizonnyal egy életre szól. De ha csalódás éri, vagy nem úgy bánnak vele, ahogy szeretné, totálisan összeroskad.

3. típusú kisujj – amennyiben a kisujjad fölé emelkedik a gyűrűsujjad első hajlatának, akkor te egy bőkezű, adakozó ember vagy. Mindig többet adsz a kelleténél, és a jószívűségednek köszönhetően sose maradsz észrevétlen. Sosem utasítasz vissza egyetlen jó cselekedetet sem. Az ilyen jellem remekül tud titkot tartani, továbbá két dolgot vár el a környezetétől: az őszinteséget és az igazságot.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu