Párod csillagjegye elárulja, mi (volt) a baj a kapcsolattal! 1

Vannak nagyon összeillő emberek, és olyanok, akik vonzódnak egymáshoz, de aztán a kapcsolat mégsem működik. Keresd ki a párod csillagjegyét, hogy megtudd, miért nem jött nektek össze!

Kos:

Ha a párod Kos, lehet, hogy egyszerűen nem tudtad lekötni az érdeklődését. Sajnos a Kosok lételeme a verseny, ezért a vadászat hajtja őket, ha nem vagy állandó kihívás, új partner után nézhet a Kos.

Bika:

A Bika lételeme a kiszámíthatóság. ideig-óráig vonzódik egy kalandvágyó személyhez, de ha elkezdi labilisnak érezni a talajt a lába alatt, tovább lép. A Bika egyszerűen nem hajlandó rosszul érezni magát senki kedvéért.

Ikrek:

Az Ikrek nagyon ragaszkodó, ezért hosszú kapcsolatból nemigen lép ki. De nehezen is ragad bele egy kapcsolatba, tehát megfogni nagyon nehéz. Ha egy Ikrek faképnél hagy, nem a te hibád, ő ilyen. De ha már pár hónapja együtt vagytok, nincs sok félni valód.

Rák:

A Rák egy új kapcsolatban megpróbál összeolvadni a másik személlyel. Márpedig van, akivel egyszerűen nem lehet. Akkor a Rák elvonul a páncéljába. Ha kijön, és visszatér, nagyon jó, de ha nem, akkor örökre elvitte egy ár.

Oroszlán:

A leglojálisabb jegyek egyike. Előfordul, hogy félrelép, de igazából egyetlen párja van egész életében, mint az igazi Oroszlánnak. Ha tehát nem sikerül a kapcsolatotok, az minden bizonnyal miattad van.

Szűz:

A Szűzet is csak megfogni nehéz, megtartani nem annyira. Mivel alkalmazkodó jegy, szívesen átveszi a másik rezgését, és nehezen változtat később. A Szűzek a végsőkig kitartanak, nem jellemző rájuk, hogy egy jobb lehetőség miatt kilépjenek valamiből.

Mérleg:

A Mérleg nagyon aranyos és kezes, viszont szereti a szépet, jót az életben. Ha nem sikerül a kapcsolatotok, valószínűleg talált egy nálad szebbet vagy gazdagabbat. Sajnos ez jellemző a Mérlegekre, hogy elmennek a jobbal.

Skorpió:

Ha a Skorpióval nem működik a kapcsolat, akkor az azért van, mert vagy megunta, hogy nem elég intenzív a köztetek lévő lelki kapocs, szenvedély, vagy csúnyán megbántottad valamivel. ha az utóbbi, akkor menekülj, mert nem marad el a bosszú.

Nyilas:

A Nyilas nehezen lép bele egy kapcsolatba, de ha igen, akkor már nem megy odébb. Szenved inkább, de nehezen vált, mivel alkalmazkodó jegy. Ha nem működik, az azért lehet, mert korlátoztad a szabadságát.

Bak:

A Bak annyit gondolkozik, hogy te vagy-e az igazi, hogy az akár évekbe telhet. Tehát nem hagyott el, hanem el sem kezdődött a fejében a viszony. Hogy 3 éve tart? Az csak a te fejedben hosszú idő. Ha viszont házasok vagytok, akkor csak egy atombombával lehet onnan kirobbantani a Bakot.

Vízöntő:

A Vízöntő, ha meghagyják a szabadságát egy kapcsolatban, nem megy sehova. ha korlátozzák, bele sem megy a dologba, igazán nem okoz nagy meglepetéseket, mint mondjuk egy Mérleg. Sőt, ha barátjának tekint, még kissé ragadóssá is válik, ami elég fura egy ilyen hidegen viselkedő jegytől.

Halak:

Egy Halakkal minden megtörténhet. Olyan irracionális húzásai lehetnek a szerelemben, hogy meg se próbáld érteni. Élvezd vele a pillanatot.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu