Vizsgád meg egy napjegyeddel ellentétes csillagjegyű ember személyiségvonásait, rengeteget tanulhatsz saját kapcsolatodról, bárkivel is randizol éppen.

Kos
Ellentétes jegy: Mérleg

A Kosok szeretnek fejjel menni a falnak, és ezért döntéseiket is egyedül hozzák. A Mérleg jegytől viszont fontos tanítás számukra, hogy javasolt csapatban dolgozni, és a döntéseket közösen, kompromisszumokra alapozva meghozni. Rengeteget profitálhat belőle a kapcsolat!

Bika
Ellentétes jegy: Skorpió

Meg kell tanulnod, hogy akárcsak a Skorpió, hagynod kell, hogy a szerelem változzon. Ha intenzíven megéled az életed, elmélyítheted kapcsolatotokat, közben pedig, ha magabiztosabban éled meg az érzékiséget, őszintébb lehet kapcsolatod szerelmeddel.

Ikrek
Ellentétes jegy: Nyilas

Amennyiben kifejleszted magadban, hogy – akárcsak egy Nyilas jegyű – nyitottan állj a kalandok és az élet kihívásai elé, izgalmasabbá teheted a szerelmi életed. Például, ha a társad különféle társadalmi, vagy kulturális körből származik, az már biztosítja azt: életetek sosem lesz unalmas!

Rák
Ellentétes jegy: Bak

Neked azt kell megtanulnod, hogy a határok nem feltétlenül jelentenek egyet a korlátokkal. Természetesen nem a fizikai határokra gondolunk, hanem arra, hogy lehetséges, hogy például csupán egy egyes időt tölthetsz kedveseddel, az nem csökkenti a szerelem erejét. A határok melyeket magatoknak szabtok, ráadásul biztonságérzetet nyújthat és intenzívebbé teszi a kapcsolatotokat.

Oroszlán
Ellentétes jegy: Vízöntő

Végy példát egy Vízöntőről és tanuld meg milyen közösségben élni vagy gondolkodni! Nem csupán a saját igényeidet, hanem másokét is javasolt előrtérbe helyezned olykor, számos érdekes emberrel vagy lehetséges partnerrel ismerkerhetsz meg! Emellett javasolt elengedned a túlzottan magas elvárásaidat, hiszen az ember, akit elsőre valószínűleg elutasítanál, kiderülhet, hogy megfelelő partner lehet számodra!

Szűz
Ellentétes jegy: Halak

Fontos megértened, hogy a szerelem lényege az, hogy hagyod sodortatni magad az árral, és nem kell megtervezned és uralnod minden bizonyos pillanatot. Csupán akkor tapasztalhatod meg az igazi szerelmet, amennyiben hajlandó vagy arra, hogy elveszítsd a fejed. Ha nyitottan fordulsz a művészetek – különösen a zene – felé, könyeben alakíthatsz ki kapcsolatot másokkal, és akár egy hozzád hasonló érzékeny emberrel is megismerkedhetsz!

Mérleg
Ellentétes jegy: Kos

Javasolt ellenesned a Kosoktól, hogyan kell magadat előtérbe helyezned másokkal szemben. Ezzel bebizonyíthatod, hogy bár a tudsz a szerelemre koncentrálni, azért magadra is vigyázni tudsz. Mindeközben egy másik meglepő tényt is felfedezhetsz: amikor ritkán nemet mondasz, a többiek is jóval többre becsülnek ezután.

Skorpió
Ellentétes jegy: Bika

Lassíts le kicsit, és évezd az életet, akárcsak egy Bika-jegyű! Ebben a helyzetben jóval nyitottab vagy a romantikára és elfelejtheted azokat az aggodalmaidat, hogy a másik ember motivációi nem igazak, sőt valószínűleg ki használ téged. Hidd el, az emberek ritkán pontosan olyanok, mint amilyennek mutatják magukat, javasolt megtanulnod bízni bennük: csupán nyerhetsz vele!

Nyilas
Ellentétes jegy: Ikrek

Javasolt kifejlesztened magadban, hogy nem csupán a világgal, az emberekkel is javasolt törődnöd: legyél kíványcsi embertársaidra, rengeteget fejleszthetsz kapcsolataid minőségén. Ráadásul te pont az a típus vagy, aki tettek helyett szavakkal jóval sikeresebben ki tudja mutatni a szeretetét. Tehát ha kétségeid támadnak, kezdj beszélni! Kérdéseiddel pedig megmutathatod, mennyire érdekel az, hogy a párod mit érez vagy gonsol.

Bak
Ellentétes jegy: Rák

A szerelemben a gyengédség nem a gyengeség jele. Ha kimutatod az érzelmeidet – és elmondod párodnak mi az, amit akarsz – segít a bizalom megteremtésében közetetek, és gazdagítja kapcsolatotokat. Hiszen akárhogy is nézzük, nem kis bátorságra vall, ha bevallod a másiknak: kedveled és szükséged van rá.

Vízöntő
Ellentétes jegy: Oroszlán

Fedezd fel kreatív énedet: ez segíti a szerelmi életed alakulását is! Hiszen minden művész titokzatos és vonzó, ráadásul ha tehetségedet és érdeklődési körödet megosztod pároddal, még közelebb kerülhettek egymsához. Meglátod, ritkán megéri magadat helyezni a középpontba!

Halak
Ellentétes jegy: Szűz

Az kiválló, hogy képes vagy elnegdni magad egy kapcsolatban, megélni a végtelenséget a szerelemben: így sosem tapasztalt mélységeket élhettek meg pároddal. Ugyanakkor egy kevés tervezés, vagy előrelátás sosem árt. A részletek is számítanak egy kapcsolatban, tehát nem árt emlékezned az apróságokra is, mondjuk arra, mikor van a párod szülinapja….

(astronet)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu