Amennyire aranyosak a baglyok a képen, annyira őszinték is, meg ne lepődj!


Természetesen választanotok kell, és kaptok egy gyors jellemzést:

1.
Ccc, te kis kíváncsi. Azt senki nem állíthatja, hogy zárkózott, semmivel nem foglalkozó, sótlan alak vagy. Mert te aztán nem vagy az egy cseppet sem. Minden érdekel, folyton új, ismeretlen dolgok után kajtatsz. Agatha Christie egyértelműen rólad mintázta a kotnyeles Miss Marple-t. Mindenbe beleütöd az orrod. Azért néha lehetnél kicsit visszafogottabb. Még olyan dologba is belekotyogsz, amihez tényleg nincs közöd, s megütöd a bokád!

aranyos bagoly

2.
Jaj, te naiv gyermek, te! Olyan ártatlan és kíváncsi vagy, mint egy édes gyermek. Semmi rosszindulat, semmi ártó szándék nincs benned. Azért vigyázz! A világ tele van olyan emberekkel, akik korántsem ilyen naivak, mint te. Jobb lenne, ha óvatos lennél!

3.
Te kis félős! Kevés ember van, aki nálad jobban megijed, szinte még a saját árnyékától is. Nagyon óvatos vagy. Minden újdonságtól, váratlan, nem kiszámítható dologtól tartasz. Nem kóstolsz meg új ízeket, nem fedezel fel ismeretlen tájakat. Biztos, hogy te nem hagyod el a járt utat a járatlanért. Kár! Lehetnél kicsit nyitottabb a világra. A változás sokszor hoz szuper dolgokat. Légy merész! Küzdjed le a félelmeidet, mint egy igazi szuperhős.

4.
Hohó, te vagy a próbálkozó! Azzal senki nem vádolhat, hogy sosem próbáltad. Voltak céljaid, voltak álmaid, s te megpróbáltad elérni őket, akartad elérni az eget, a csillagokat, a toronyórát, még a láncot is. Azonban nem vagy elég kitartó. Jött egy kis nehézség, s rögtön meghátráltál. Próbálkozz keményebben, s akkor az álmaid biztosan megvalósulnak.

5.
Te kis pesszimista, te! Neked nagyon nem ártana megváltozni. Annyira sok rossz történik a világban, de az emberek nem akarják ezt folyton tőled hallani. Jó, hogy mindenről van véleményed, de ha csak negatív kritikát tudsz megfogalmazni, néha nem ártana, ha a mondandódat inkább magadban tartanád. Az emberek nem szeretnek folyton kritikát hallgatni. Egyszercsak azt fogod észrevenni, hogy mindenki elkerül. Ugye ezt te sem akarod?

6.
Jaj, te kis önző! Kevés nálad nárcisztikusabb ember akad. Rettentően sokat foglalkozol saját magaddal, másra nincs se időd, se kedved odafigyelni. Csak a saját szükségleteid, saját kívánságaid, saját vágyaid érdekelnek. Pedig nem csak te vagy. Van környezeted, s a környezetedben emberek, akikre oda kéne figyelned. Hidd el, egyedül nem jó, s az önző ember végül mindig egyedül marad.

Rád illett a jellemzés? Ha igen írd meg kommentbe.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu