Csak pár percre vagy a hatalmas megkönnyebbüléstől! Teljesen kicserélődik tested-lelked, ha ezt a mágikus fürdőt kipróbálod!

Este egy kellemes, forró fürdő már magában is enyhít sok problémát. Relaxál, kihajtja a mérgeket, üdítő, és közben számos tünetet is orvosol. Számos betegség a feszültség, a kiégettség, és a motiválatlanság miatt alakul ki.

Tenned kell valamit kell idejében, még mielőtt a tested annyira elfárad, hogy különböző betegségekkel kell megküzdenie. Télen a kórokozók miatt sokkal gyengébb a test, ilyenkor sokkal könnyebben feladja a küzdelmet a vírusokkal, baktériumokkal szemben. Szabadulj meg a méreganyagoktól, hogy tested újra erős lehessen.

Az alábbi forró fürdő számos betegségre jelent választ!

Hozzávalók:

  • 1 csésze almaecet,
  • 1 csésze Keserűsó,
  • 1 csésze agyag,
  • 2-3 szál friss rozmaring, vagy néhány csepp rozmaringolaj,
  • 3-5 csepp fahéjolaj,
  • 3-5 csepp olaj.

Keverd el jól az összes hozzávalót egy tálkában, majd töltsd bele bele egy kád meleg vízbe, és bújj bele 20 percre. Ez idő alatt az orrodon át lélegezz be, és a szájadon át ki. A hosszú, mély légzések eredményeképpen, az egész szervezet kellemesen el fog lazulni.

A Keserűsó, vagy magnézium-szulfát rövid idő alatt eltünteti a stresszt, lazítja az izmokat, megakadályozza a vérrögképződést, szépíti a bőrt és a hajat, beindítja a szervezet salaktalanítását.

Két evőkanál Keserűsót, ha egy csésze meleg vízben feloldod, és ezzel masszírozzuk meg az arcod, megelőzheted a pattanások, mitesszerek kialakulását, és az arc tónusát is felfrissíti.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu