A hiúság nem a legjobb tulajdonság, ettől függetlenül azt nem lehet letagadni, hogy sok ember beképzelt. Legyen szó a külső vagy belső adottságokról, elég hosszú azoknak a listája, akik meg vannak róla győződve, hogy klasszisokkal jobbak, mint mások. Cikkünkben összeszedtük az 5 legbeképzeltebb csillagjegyet, sasold meg, te is köztük vagy-e.

alak:
II.21. – III.20.

Bár a Halak nem arról híresek, hogy szeretnek a figyelem középpontjában lenni, sőt, álmodozó természetükhöz inkább az elvonultság illik, a megjelenésükre nagyon igényesek: mindig, minden körülmények között arra törekszenek, hogy az alkalomhoz illően öltözzenek fel, lőjék be a hajukat. Nagyon adnak a kritikára, mélyen érinti őket a visszajelzés, hiszen igyekeznek mindenkinek megfelelni, és arra törekszenek, hogy semmilyen szempontból ne érhesse szó a házuk elejét.

 

Kos:
III.21. – IV. 20.

A Kosoknak erő és büszkeség van a szemükben, határozottan tisztában vannak előnyös, pozitív tulajdonságaikkal, és ezeket szeretik ki is hangsúlyozni. Nem várják el, de azért szeretik, ha valaki megdicséri őket, az ilyen visszajelzésektől még magabiztosabbnak érzik magukat. Addig mennek, harcolnak, küzdenek, amíg azt nem érzik, hogy ami rajtuk van, belőlük sugárzik, az tökéletes.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A Rák az a csillagjegy, akiről senki, de tényleg senki nem képzelné, hogy beképzelt lenne, pedig nagyon is az. Visszahúzódó, félénk, sérülékeny természetük mögött egy hiú személyiség bújik meg, aki nagyon kényes arra, mit gondolnak róla mások – azt szeretnék, ha mindenki előtt a legjobb színben tűnnének fel, és a létező összes ember ódákat zengene róluk. Ha rájönnek, hogy a valóság ennél sokkal érdesebb, eléggé meg tudnak sértődni.

 

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Az Oroszlánok minden csillagjegy közül a leghiúbbak, de ez talán senkinek sem újdonság, hiszen nagyon egocentrikusak, önimádóak és majd’ meghalnak azért, hogy a középpontban lehessenek. Úgy gondolják, az élet létező összes területén ők a legjobbak: a sportban, a főzésben, a kommunikációban, és még sorolhatnánk. Nem azt mondjuk, hogy tehetségtelenek és rondák, de tény, hogy képességeiket sokszor túlzóan látják és láttatják, és másoktól is azt várják el, hogy istenítsék őket, illetve az adottságaikat.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

A Nyilasokban megvan a természetes érzés, amely azt sugallja nekik, hogy ők mindenki felett állnak. Különlegesebbek, értékesebbek, mint mások, és rengeteg olyan helyzetbe keverednek, ahol azt érzik, pontosan emiatt nem értik meg őket. Ha valamiben jók, akkor azzal tisztában vannak, hisznek magukban, olyan ez számukra, mint a vallás: csak ritkán inognak meg a saját adottságaikkal kapcsolatban, és ha meg is történik, nagyon rövid ideig tart a bizonytalanság.

femcafe

szupertanacsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu