Önismereti Teszt: Barátságos, Analitikus, Esetleg Dinamikus Jellem Vagy? 1

Mindenféle gondolkodás nélkül, csak érzésből, bökj rá egy képre, mi pedig mutatjuk a hozzád illő jellemzést!

Ha az 1. képet választottad:
Szabad és spontán személyiség vagy. Úgy gondolod, egyszer élünk, s ezt az egyet ki kell használni. Kíváncsi vagy, s a változások csak még inkább ösztönöznek új dolgok felfedezésére. Az egyetlen félelmed az, hogy valaki korlátozza a szabadságod.

Ha a 2. képet választottad:
Érzelmes, érzékeny, romantikus személyiség vagy. Gyakran álmodozol. A problémákat képes vagy több oldalról megvizsgálni. Céljaidat is úgy tűzöd ki, hogy előtte átgondolod.

Ha a 3. képet választottad:
Te vagy a gyakorlatiasság mintapéldánya. Mindent a lehető legegyszerűbben igyekszel megoldani, kerülöd a bonyodalmakat. Nem hagyod, hogy az érzelmek befolyásoljanak. Intenzív életet élsz, s számodra minden teljesen egyértelmű: vagy fekete, vagy fehér.

Ha a 4. képet választottad:
Te hihetetlenül kiegyensúlyozott személyiség vagy. Szereted a szabadságot, de nem vagy föld felett lebegő álmodozó. Nagyon is két lábbal állsz a talajon. Az emberek remekül érzik magukat veled. Gyűlölöd a felszínes dolgokat, a felszínes embereket, és egyáltalán, a felszínesen élt életet.

Ha az 5. képet választottad:
Nem szereted a társadalom által felállított szabályokat, sem a parancsokat. Te vagy az abszolút független. Kreativitásodat kihasználva akarod a dolgokat alakítani. Szereted a szórakozást.

Ha a 6. képet választottad:
Te az a fajta személyiség vagy, aki tudja élvezni a csendet és a magányt, nem zavar, ha néha egyedül kell lenned. Ugyanakkor fontosnak tartod ápolni a kapcsolatodat a szeretteiddel, barátaiddal és azokkal, akik fontosak számodra. A felületességet nem tolerálod.

Ha a 7. képet választottad:
Barátságos ember vagy, az erőszak minden formáját elutasítod. Szereted az életet, az embereket, a barátaidat. Szeretsz tapasztalatokat szerezni az élet minden területéről.

Ha a 8. képet választottad:
Te vagy az analitikus ember. Mindent kielemzel, mindent megtervezel. Számodra nagyon fontos a logika, minden célodat ennek segítségével akarod elérni. Roppant ambiciózus vagy.

Ha a 9. képet választottad:
Tiszta dinamika vagy. Szinte vibrálsz. megrémít a napi rutin, az állandó monotonitás. Szereted irányítani az eseményeket, te vagy az, aki folyton új dolgokat talál ki, folyton kezdeményez.

forrás: peru.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu