Nézzük, mint mondanak az asztrológusok: melyek azok a csillagjegyek, amelyek lelkében titkos árnyak lebegnek?

Skorpió

A Skorpiót gyakran hozzák összefüggésbe a fekete színnel, de ez nem feltétlenül csak az árnyoldalát jelenti. Van, hogy az erőssége, a pozitív oldala is feketével hozható kapcsolatba.

Az asztrológusok szerint a Skorpió a Halál Házával hozható szoros kapcsolatban, azonban ez nem csak az elmúlás, de az újjászületés szimbóluma is. A fekete a rejtélyes lélek, a titkok, a mélyebb, filozofikus gondolkodás szimbóluma.

Összességében véve a Skorpióról elmondhatjuk, hogy kissé másképp látja a világot, mint a többi csillagjegy, és éppen ezért nagyon titokzatosnak, megközelíthetetlennek tűnhet.

Bika

Kevesen a látják a Bika titokzatos oldalát, hiszen kifele nem mutatja meg, de azért ott van benne. Társaságkedvelő, nyitott, kedves, és féltékenyen őrzi azt az embert, aki a legfontosabb számára.

A sötét oldala az ambíció hiányában, és a mérhetetlen féltékenységben, és birtoklásvágyban nyilvánul meg.

Rák

Nagyon bonyolult, és kanyargós lelki világgal rendelkezik, nehéz igazán kiigazodni a gondolatai, és érzései között. Ha mérges, vagy dühös, akkor olyan, mint a tenger vihar előtt. Ilyenkor jobb, ha nem foglalkozunk vele. Nehezen fejezi ki érzéseit. A bizonytalanság homályossá, és érthetetlenné teszi.

Bak

A legtitokzatosabb csillagjegy, a Bak. Titokzatos, de a szó pozitív értelmében, és éppen ezért nagyon vonzódnak hozzá az emberek. Nagy sikert arat az ellenkező nemnél, éppen ezért állandóan szerelmes belé valaki. Imádják a csendes, titokzatos, de mégis magabiztos Bakot.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu