Ha te is az alábbi csillagjegyek közé tartozol, nézd a pozitív oldalát: ha nincs is szerencséd a szerelemben, valószínű, hogy más életterületen viszont neked kedvez a szerencse.

Kos

-nagyon szeretetfüggő vagy, ez az érzés az egész életedet meghatározza. Viszont egész életedben a függetlenségedért, és az érdekeid érvényesítéséért harcolsz. Ez nagyon befolyásolhatja a partnerkapcsolataidat, kevés olyan ember akad, aki el tud viselni.

Oroszlán

-hűséges típus vagy, és mindent megteszel azért, hogy boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess. Azonban nagyon fontos számodra az, hogy saját akaratodat érvényesítsd, ezért akadályokba ütközhetsz. Mindig a tökéletességre törekszel, de a maximalizmusoddal gyakran irritálhatod a körülötted levő embereket.

Skorpió

-szenvedélyes, és féltékeny típus vagy, néha, ha szerelmes vagy valósággal kifordulsz magadból. Állandóan ellenőrizni, és birtokolni szeretnéd a partnered, ez pedig számos vitát szül. Légy egy kicsit lazább, ez megkönnyítheti a helyzetedet.

Bak

-nagyon nehezen nyitod meg a szíved mások előtt, és elég bizalmatlan vagy a környezeteddel szemben. A partnered nagyon sokat kell küzdjön azért, hogy meghódítson, míg közben te semmi biztató jelet nem küldesz felé. Állandóan indokolatlanul féltékeny vagy, és ez egy cseppet sem könnyít a helyzeteden.

Szerző: tudasfaja.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu