Az asztrológusok elvégeztek egy pár kísérletet, és kiderítették, hogy mely 4 csillagjegy a leghűségesebb, akiknek nagyon fontos a család is. Íme!

1. Bika (Április 20. – Május 21.)

Ha a Bika csillagjegyű személyek kapcsolatot alakítanak ki valakivel, akkor az a kötelék rendkívül erős lesz. Ezen személyek a végsőkig kitartanak párjuk mellett, lojálisak. Néha túlreagálnak dolgokat, igyekeznek mindent irányítani. Visszaélni a bizalmukkal egyáltalán nem szabad.

2. Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

A Mérlegek szeretik a békét és a harmóniát a kapcsolatukban. Mindig hosszú távra terveznek, a jövőre gondolnak, ezért minden eshetőségre felkészülnek. Mindent hajlandók feláldozni a párkapcsolatuk stabilitásának érdekében.

3. Skorpió (Október 23. – November 21.)

Ha a szerelemről van szó, nincs odaadóbb személy a Skorpiónál. Ők azok, akik nem félnek kimondani, amit gondolnak, az érzelmeikről könnyedén beszélnek, csak van amikor kicsit később jönnek rá arra, hogy szerelmesek, ezért türelmesnek kell lenni velük. Nagyon hűséges típusok.

4. Bak (December 22. – Január 19.)

A Bak csillagjegyű személyek nem érzik magukat jól egy komolytalan kapcsolatban. Ők azt szeretik, mikor egy párkapcsolat hosszú távra szól, amikor lehet tervezni a jövőt, és minden stabil és megalapozott. Mindent megtesznek azért, hogy a szerelem megmaradjon.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu