Az asztrológusok szerint ez a csillagjegy a legbölcsebb mind közül…

Aki a Vízöntő csillagjegyben született, mindig az igazság pártján áll, őszinte, józan gondolkodású, becsületes ember, akinek mindennél fontosabb a függetlenség, a szabadság. Csak akkor tud igazán boldog lenni, ha szabadnak érezheti magát.

Első ránézésre kissé mogorvának, szigorúnak, távolságtartónak tűnhet, de a lelke mélyén egy igazi melegszívű egyéniség, aki képes mindent megtenni a szeretteiért, mivel nagyon segítőkész. Alapjáraton egy pozitív személyiség, aki szeret nevetni, szórakozni.

A Vízöntő személynek mindig célja van az életben, tudja, hogy mit akar megvalósítani, és gyakran másokat is képes befolyásolni, mert erős meggyőző erővel rendelkezik.

Jó pszichológus, szociális munkás válhat belőle, mindenkivel megtalálja a közös hangot, nagyon empatikus.

Mindig elmondja, hogy mit gondol, főként akkor, mikor kérdezik. Mindig tárgyilagosan szemléli a világot, erős kritikai gondolkodással rendelkezik.

Szeret egyedül lenni, de akkor is örül, ha a legjobb barátja hívja fel, és megtárgyalhatja vele az élet nagy dolgait.

filantrópikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu