Ugyan a csillagjegynek szoktak a legnagyobb jelentőséget tulajdonítani, ha a születés időpontja szóba kerül, be kell, hogy valljuk, hogy az is nagy szerepet játszik egy ember életében, hogy melyik hónapra vagy éppen évszakra datálható a világrajötte. Számos dolgot ugyanis más megvilágításba helyezhet.

#1

Ha belegondolsz, az általános iskolában a legtöbb gyereknek az évben legalább egyszer volt egy speciális napja, amikor mindenki őt ünnepelte. Bezzeg te csak gubbasztottál, tudván, hogy sosem fogják elénekelni neked a Boldog szülinapot! és sütit sem fogsz vinni soha otthonról, hogy tudják, a mai nap más, mint a többi…

#2

Bezzeg, amikor elérkezett a nagy nap és te meghívtad volna néhány osztálytársadat egy jó kis partira játszással, tortával, lufikkal ésatöbbi, senki nem tudod megjelenni, mert mindenki családi nyaralásra ment vagy éppen a távoli nagyszülőknél vakációzott…

#3

Hogy valami pozitív dolgot is említsünk. Annak ellenére, hogy nem sok suliban ünneplés volt az életedben és nem is volt jelen az egész osztály, azért mégiscsak a tiéd volt a legállatibb buli, hiszen medencézni, strandolni és vízipisztolyozni mégis menőbb, mint pulcsiban ülni a teremben és fegyelmezetten villázni a tortát.

#4

Arról se feledkezzünk meg, hogy az unalmas csoki torta helyett nagyobb eséllyel kaptál egy izgalmas és ínycsiklandó jégkrémtortát, hiszen ha meleg van, akkor szabad!

#5

Persze egy strandos bulinál a medence szélén vagy a vízparton a szúnyogok is gondoskodtak arról, hogy senki ne unatkozzon. Minden jóban van valami rossz. A nyárban mondjuk a vérszívók, amit te soha nem fogsz elfelejteni. A szülinapod egyenlő volt a szúnyogcsípésekkel is.

#6

Az sem volt azért olyan rossz, hogy amikor visszamentetek a nyári szünetből, akkor te mindig büszkén húztad ki magad, hiszen te már egy teljes évvel idősebbnek mondhattad magad, mint a többiek, akik majd csak ősszel, télen vagy tavasszal tartották a szülinapjukat. Bár felnőttként ez nem áldás, de fiatalként mindig az volt a legmenőbb, aki a legidősebb volt.

forrás: tudásfája

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu