nostradamus

A híres látnoknak 2020-ra is jutott néhány perdikciója, amely helytállónak tűnhet egy mai ember szemével.

Michel de Nostredame, a legtöbbek által csak Nostradamus néven ismert francia asztrológus, orvos és látnok volt a 16. században. Az egykori doktor életéből 15 évet azzal töltött, hogy a pestist gyógyította, emellett arisztokraták jó fizetség fejében rendszeresen igénybe vették egészségügyi szolgálatait.

Az egykori orvos, amikor éppen nem dolgozott, szabadidejét szívesen szentelte perdikciók írásának. Az asztrológiát alkalmazta arra, hogy a jövőt megjósolja. Halála után majd 500 évvel még mindig vita részét képezik jövendölései.

A híres látnok több eseményt is előre látott és papírra vetett, többek között a jelen korra vonatkozóan is. Kifejezetten 2020-ra is jutott néhány perdikciója, amely helytállónak tűnhet egy mai ember szemével.

Pusztító földrengés

Nostradamus szerint az emberiség olyan földrengésnek lesz tanúja 2020-ban, mint soha máskor. A természeti katasztrófa Észak-Amerikát fogja sújtani és maga alá temeti majd ezen terület egy részét.

Óriási jelentőségű probléma

Egyesek szerint a francia látnok egy olyan világméretű járványt jelez, amely óriási veszteséget okoz majd az emberiség számára.

 

A klímaváltozás tovább növekszik

Nem titok többé a jéghegyek olvadása, ám Nostradamus szerint ez a folyamat nagymértékben felgyorsul és elmérgesedik. Több hurrikánt is leír, amelyek több országot is sújtanak majd. Ez nemzeti ellentéteket és további háborúkat válthat ki a későbbiekben.

Gazdasági krízis

Olyan gazdasági krízist jelez előre, amely katasztrofális emberi következményekkel jár majd. Ez legfőképpen a nyugati országokat érinti majd.

(Tudásfája)

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu