Nézz szembe a félelmeiddel 1

A teszt lényege, hogy mélyülj el önmagadban, és hogy vedd fel a kapcsolatot a tudatalattiddal. Merthogy ezutóbbi fogja feltárni előtted a (talán még általad sem sejtett) félelmeidet, aggályaidat. Ahhoz viszont, hogy ez sikerüljön, meg kell tenned bizonyos előkészületeket:

  • lazulj el, zárd ki az idegen gondolatokat,
  • összpontosíts a belső világodra,
  • hunyd le a szemed, és számolj el ötig,
  • eközben lélegezz mélyeket, és lassan fújd ki a levegőt.

Csak akkor nézz a képre, amikor teljesen felkészültél. Mert ami először vonja magára a figyelmed, az fedi fel előtted a lelked titkait. Amennyiben:

1. Egy ősz hajú, bajszos öregember arcát látod,

azt jelenti, nincs időd arra, hogy minden terved megvalósítsd. A legtöbb esetben azonban a lustaság és a határozatlanság miatt veszíted el az értékes perceket, nem pedig azért, mert fizikailag a lehetetlenre vállalkoztál. Igyekezz jobban megszervezni az idődet, és szedd össze magad: gyűjtsd össze az energiád, hogy magabiztosabban belevághass a teendőidbe.

2. Egy ágyban fekvő öregembert látsz,

azt jelenti, a lelked mélyén rengeteg a félelem és az indulat. Rettegsz attól, hogy magatehetetlen légy, ezért lépten-nyomon azt bizonygatod másoknak, képes vagy önállóan is boldogulni. Ez azonban rengeteg stresszt és folyamatos belső feszültséget generál, ami rányomja bélyegét a teljesítőképességedre. Inkább lazíts, és engedd ezt el. Ha más szemszögből nézed a dolgokat, egészen másképp alakul az életed.

3. Két lovagot látsz,

azt jelenti, folyamatos harcban állsz a körülötted lévő körülményekkel, és önmagaddal is. Keresd meg a belső egyensúlyod, és békélj meg a saját démonjaiddal. Mindenkinek vannak tettei és döntései, melyekre nem büszke, de ha folyton ezeken lovagolsz, akkor akár komplexusaid is lehetnek, és súlyos félelmeid alakulhatnak ki.

4. Egy táncoló párt látsz,

azt jelenti, félsz megnyílni a partnered előtt, és a bizalmadat iránta is kordában tartod. Az ilyen embereket általában az érzelmi elhidegülés jellemzi, ami nem éppen egy jó tulajdonság abban az esetben, ha tényleg boldog akarsz lenni, és a személy, aki melletted áll, őszintén szeret. Meg kell tanulnod bízni a szeretteidben, és ne félj beszélni az érzelmeidről!

5. Egy nőt látsz, vödörrel a kezében,

azt jelenti, több figyelmet kellene szentelned a saját érzéseidre és a szükségleteidre. Ezt a képet ugyanis főként azok a személyek látják, akiknek mindennél fontosabb a látszat és a közvélemény. Ne foglalkoztasson annyira, mit gondolnak mások rólad. Inkább összpontosíts arra, hogy ki is vagy te valójában. Ismerd meg önmagad, és meglásd, többé már nem fogsz fölöslegesen aggódni.

Ezeket az üzeneteket a tudatalattid küldi neked. Szóval ne hagyd figyelmen kívül, hanem dolgozz rajta, hogy megfogadd a tanácsait. Meg fogsz lepődni, mennyire megváltozik majd az életed!

forrás: illuzio.cafeblog.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu