Nem is gondolnád hogy a tenyérvonalad mit árul el rólad! 1

Így tudod kideríteni!

A tenyérjóslás nagyon ősi dolog, aki ismeri ezt a “mesterséget”, az képes megfejteni egy ember titkos jellemét, mágikus tulajdonságát, vagy akár a jövőjét is.

Most a szív vonaláról lesz szó, amely a tenyér felső részén, az ujjak alatt húzódik.

Összesen 5 szívvonal típust különböztetnek meg a tenyérjósok.

Nézz rá a jobb tenyeredre, majd válaszd ki az 5 ábra közül azt, amelyik a leginkább hasonlít a te szívvonaladhoz, és olvasd el az ahhoz tartozó leírást.

A-kategória

Karizmatikus személyiség vagy, akiből remek vezető válhat. Szereted a szabadságot, a munkádat elhivatottan végzed. Mindennél fontosabb az, hogy megőrizd a függetlenséged. Néha feladod az álmaidat, de meg kell értened, hogy amit akarsz, azért keményen meg kell dolgoznod. Mindig azt tedd, amit szeretsz.

B-kategória

Jószívű, nagylelkű ember vagy, aki mindig készen áll, hogy másokon segítsen. Nehéz helyzetben mindig a családod, a barátaid mellett állsz. Azonban légy figyelmes, mert lesznek olyanok, akik kihasználják a jóságodat, és becsaphatnak. Mindig jó és tisztességes emberekkel vedd magad körbe.

C-kategória

Érzelmileg sérülékeny vagy, habár első ránézésre sokan azt gondolnák, hogy erős, magabiztos, határozott személyiségű ember vagy, aki tudja, hogy mit akar elérni az életében. A kritikákat viszont nehezen tűröd, szeretsz csapatban dolgozni, de jól elvagy egy izgalmas könyv társaságában is.

D-kategória

Nagyon türelmes vagy, és még akkor is udvariasan viselkedsz, ha valaki nagyon feldühített. Ha a barátaid pénzt kértek kölcsön tőled, te nem sürgeted őket, hogy gyorsan megadják a tartozásukat, inkább türelmesen vársz. Azonban a te türelmednek is van egy határa.

E-kategória

Ha az szívvonalad szaggatott, elmosódó, akkor minden nehézséget kibírsz, megoldod a problémáidat, a kritikus helyzeteket. Előzékeny, kedves vagy, aki ismeri a korlátait. A barátaid minden esetben számíthatnak rád, mert tudod, hogy mit jelent, mikor jól jön egy segítő kéz.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Filantropikum.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu