Nézd meg, hogy te hol vagy a rangsorban, a munkakedved alapján!

1. Bak

A Bak vezeti a rangsort, ha a munkáról van szó. Legyen szó apró feladatokról vagy nagy projektekről, soha nem fárad. Ő a csillagjegyek első számú munkamániása. Addig nem áll meg, amíg elintézendő feladata van, hiszen lelkiismeret furdalása lenne úgy pihenni és nem is tud ellazulni, anélkül, hogy le ne tudná a kötelezettségeit.

2. Vízöntő

Ez a jegy foglalja el a második helyet. A kemény, kitartó munka jellemzi őket. Nagyon motivált emberek, akiknek az álmai néha irreálisak, de mégis mindent képesek megtenni azért, hogy valóra váltsák őket. Soha nem rettennek meg az akadályoktól.

3. Halak

A Halakat örökösen az álmaik motiválják és soha nem fáradnak el, ha arról van szó, hogy elérhessék az életben azokat a dolgokat, amiket igazán szeretnének. Nem ismerik a kudarcot, a kétségbeesést és minden tapasztalatot leckeként fognak fel a további haladáshoz.

4. Kos

A Tűz elem képviselői, szeretik mindazt, ami a fényűzést képviseli, és ezek iránt vágyakoznak. Sokat meg is tesznek azért, hogy képesek legyenek elérni. Gyakran túlterhelik magukat, ami az egész életükre kihatással van, de addig nem állnak meg, amíg meg nem szerzik, amit akarnak.

5. Bika

Eléggé földhözragadt jegy, akinek szilárd céljai vannak, viszont gyakran ingadozik benne a motiváció és a cselekvőképesség. Vagy nagyon belelendül a munkába vagy semmit nem tesz. Ha dolgozik, keményen dolgozik, de nehezen találja meg az egyensúlyt.

6. Ikrek

Nem a legstabilabb jegy a munkáját illetően. Hullámzó kedvük a munkában is megmutatkozik. Amikor jó a hangulatuk és energikusak, a legjobbat képesek kihozni magukból és elérik a céljaikat.

7. Rák

Sokkal inkább az érzéseik azok, amelyek a munkában, a tettrekészségben motiválják őket. Nagyon keményen képesek dolgozni akkor, ha egy szerettükért vagy egy szeretett ügyért kell megtenniük valamit.

8. Oroszlán

Nem csak, hogy ambiciózus jegy, de hatalomvágya is inspirálja. Mindent megtesz azért, hogy az erő az ő oldalán álljon, és vezetői szerepbe kerülhessen. Ha ez sikerült neki, sokkal inkább már csak az irányítással szeret foglalkozni.

9. Szűz

Bár egy nagyon szervezett jegyről van szó, nem szereti magát leterhelni a munkában. A megszokások miatt könnyen elunja magát, mivel nem képes folyamatosan egy dologra koncentrálni.

10. Mérleg

Meglehetősen vonzzák magukhoz a könnyed életet. A lehető legkevesebb erőfeszítés befektetése révén is képesek fényűző életet élni. Ha lassú ütemben is, de mindig elérik a céljukat.

11. Skorpió

Éppen ellentétei az egyéb Víz jegyeknek. Őket általában a versenytársak iránti bosszú motiválja, nem pedig egy cél elérése. Olyan helyzetben, ahol nincs rivalizálás, hajlamosak stagnálni.

12. Nyilas

Ez a jegy egyenesen lusta. Igen, bizony. Ha tetszik, ha nem, ők az utolsók a sorban és a legkevésbé szeretnek dolgozni. Legszívesebben megnyernék a lottót, hogy az életük hátralevő részében már csak annyi dolguk legyen, hogy körbeutazzák a világot.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu