Neked Mi a Rejtett Mentális Erőd? Ez a Teszt Elárulja! 1

Vess egy pillantást a fenti fényképre. Melyik állatot láttad meg először?

Tekerj lejjebb és megdöbbentő dolgot tudhatsz meg az elméd működéséről!

1. Ha egy tigris fejét láttad:

Ha egy tigris fejét láttad a képen, akkor a gondolkodásod nagyon praktikus, mindent megvizsgálsz alaposan. A legjobb eredményeket éred el az intellektuális dolgokban, amelyek figyelmet és komolyságot követelnek.

Néha makacs vagy és azt akarod, hogy minden úgy legyen ahogy akarod, ilyen helyzetekben meg kellene hallgasd a másik ember véleményét is, mert így többet megtudhatsz és az empátia mindenkire fejlesztő hatással van.

Nem szereted elhagyni a komfortzónád, nem fogadod el a meglepetéseket és az új dolgokat sem, ezért néha félsz a jövőtől. Meg kell próbálnod új dolgokat tanulni azért, hogy jobb és magabiztosabb legyél.

Vannak olyan helyzetek, amelyeket nehezen tudsz megoldani, de mégis sikerül legyőznöd a problémákat, mert képes vagy arra, hogy minden problémára reálisan tekints és találj rá megoldást.

2. Ha egy majmot láttál a fán:

Ha egy majmot láttál a fán, akkor a gondolkodásod kreatív, mindig van valami eredeti és merész ötleted. Meg kell tanulnod megszervezni az életed, mert soha nincs időd semmire.

Olyan személy vagy aki képes minden problémát megoldani, attól függetlenül, hogy mennyire bonyolult az. A jó képzelőerőd mindig hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő kiutat, még olyan helyzetekben is, ami reménytelennek tűnik.

Tudod azt, hogy az életben minden egyes lépés komoly lecke a számodra ezért a legkellemetlenebb helyzetekből is hasznod lehet. Néha figyelj azokra a dolgokra is, amelyek körülötted történnek, ne zárkózz be a saját valóságodba. Jegyezd meg, a számodra szeretett személyeknek szükségük van rád, ne zárkózz el tőlük.

Könnyen ismerkedsz új emberekkel, mert mindig tudod mit kell tenned, hogy mindenki kedveljen. Azonban nem barátkozol könnyen, már túlságosan sokszor csalódtál az emberekben ahhoz, hogy közel engedj magadhoz valakit.

betterifyouknow

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu