Hozzád melyik druida állat illik? Most megtudhatod a taroszkópod segítségével…

Ennek megismeréséhez nem hagyományos tarot kártyákat fogunk használni. A földalapú csodás druida állat jóskártyákat hívjuk segítségül.

Kos március 21 – április 19: Tűz sárkány

Erős és megfelelő kártya a tüzes Kosnak. A Tűzokádó Sárkány jelzi, hogy az elkövetkező év kihívásokat jelenthet majd, de az akadályok leküzdésére való képességedről híres vagy. Fő feladatod annak biztosítása, hogy ne pazarolj feleslegesen energiát vagy azt ne irányítsd rosszul. Állíts fel a céljaidat, majd állítsd rá a tekinteted és fókuszálj. Ne zavarjon meg semmi. Tartsd szem előtt a tűz sárkányt, ahogy az új esztendőben haladsz. Kulcsszavak: átalakulás, kiválóság, energia.

Bika április 20 – május 20: Medve

Ez az állat jól illusztrálja a kapcsolatot a földdel. Az elkövetkező hónapokban egy kicsit emelje fel a fejed, és hallgassa meg intuícióidra. Légy készen a kreativitás kifejezésére. A veleszületett erőd veled lesz, és kirobbanó formádról teszel tanúbizonyságot. Ne felejtsd el visszatartani ezt az erőt, mielőtt reagálnál vagy válaszolnál valamire. Kulcsszavak: teljesítmény, szuverenitás, intuíció és ösztön.

Ikrek május 21 – június 20: Róka

Az ékesszólásról híres. Az agyad nagyon élénk és meg szeretnéd osztani gondolatait és ötleteidet ebben az évben is. Mindig határozd meg, hogy mikor kell felfedned magad és mikor kell hallgatnod. Fejleszd a diplomáciai oldalad. Ezáltal egyre messzebb juthatsz, ahogyan követed a céljaidat. Kulcsszavak: Diplomácia, ravaszság, vadság.

Rák június 21 – július 22: Bika

A Bika a gazdagság és a bőség jelképe. Azt is elárulja, hogy keményen kell dolgoznod azért, hogy az évben ezeket el is érd. Miután ezt megtudtad, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el, hogy az igazi gazdagság a szívben él. Tartsd ezt a gondolatot a fejedben, miközben törekszel a célok elérésére. Kulcsszavak: gazdagság, hatékonyság, jótékonyság.

Oroszlány július 23 – augusztus 22: Béka

Az elkövetkező év azt fogja megkövetelni tőled, hogy kissé olts el a tüzedből és összpontosíts a gyakorlati dolgokra és az érzelmekre, azaz a Víz és a Föld elemi energiáira. Vedd át a Béka boldog lubickolásának képességét és használd ezt az energiát arra, hogy a projektek gyakorlati vonatkozásaira összpontosítasz. A szórakozással kevert munka erőt ad majd, hogy nyeregben maradj. Kulcsszavak: érzékenység, szépség, erő.

Szűz augusztus 23 – szeptember 22: Föld sárkány

Ez a kártya azt mondja, hogy a keresett gazdagság és jutalom már jelen van, éppen ott benned. Csak annyit kell tenned, hogy kifejezésre juttasd a legjobb önmagad. A Föld Sárkány az őrződ, de néha meg kell nyugtatni és megszelídíteni, hogy a kreativitásod felszínre kerülhessen. Ne felejtsd el, hogy a körülötted levő embereknek is megvannak a  saját sárkányaik, akikkel meg kell birkózniuk. Kulcsszavak: teljesítmény, potenciál, gazdagság.

Mérleg szeptember 23 – október 22: Hattyú

A Hattyú képviseli lelked azon részét, amely képes belépni a szellemi világba. Engedd meg neki, hogy az idei felfedezés útjára vigyen. Rátalálhatsz új szeretetre vagy elmélyíthetsz egy létezőt. Haladj az áramlással és élvezd a felfedezéseidet. Légy rugalmas az elhatározásaid vonatkozásában, lehet, hogy teljesen másképpen alakulnak majd a dolgok az év előrehaladtával. Kulcsszavak: lélek, szerelem, szépség.

Skorpió október 23 – november 21: Sólyom

Ez a kártya azt sugallja, hogy egy lenyűgöző év vár rád. Lehet, hogy régen rejtett információk és részletek után kutatsz majd. A sólyom segít majd rámutatni az összefüggésekre és megfejteni a mintákat. Lehet, hogy a jövő felé tekintesz, de tudod, hogy a múltban létfontosságú nyomokra és inspirációra bukkanhatsz. Kulcsszavak nemesség, emlékezés, tisztulás.

Nyilas november 22 – december 21: Vidra

A Vidra tökéletes számodra, mivel arra ösztönöz, hogy kövesd a boldogság a szórakozás és a szabadság élvezetének útját. Az idei  év mottója szerint “a játék legalább olyan fontos, mint a munka”. A lelkiismereted megpróbálja elnyomni az ösztönödet, arra kényszerítve, hogy komoly légy. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy kompromisszumot találj a kettő között. A munka és az élvezet nem zárja ki egymást. Kulcsszavak: öröm, játék, segítőkészség.

Bak december 22 – január 19: Ökörszem

Az Ökörszem magában foglalja azt a koncepciót, hogy az egész a kisebb részekben van. Hogy az életed nagyszerű terve az apró részletekben rejlik. A szelídség és az alázat lehet olyan erős, mint a leghatalmasabb erő. Ebben az évben a legkisebb ellenállás útját kell választanod. A ravaszság, jó humorral társulva előkészíti ezt az utat. Kulcsszavak: alázat, ravaszság, Isten.

Vízöntő január 20 – február 18: Bagoly

Ebben az évben még több rejtély vár felfedezésre. Lehet, hogy a pszichikai birodalom és a tisztánlátás irányába kanyarodsz el. A Bagoly lábával ebben a világban áll, miközben a másik világba tekint. Tedd te is ugyanezt. Növelje a kapcsolatod a spiritualitással azáltal, hogy időt töltesz a természetben, különösen hajnalban és alkonyatkor. Kulcsszavak: elválás, bölcsesség, változás.

Halak Február 19 – március 20: Nyúl

Ugyanannyira csavaros, hajlékony és ügyes, mint a halak. A Nyúl alakváltást és átalakulást jelent. Ebben az évben még nagyobb mértékben fogsz támaszkodni a jól fejlett intuíciódra, amikor mély változásokat eszközölsz az életedben és a saját pszichédben. Érezd, ahogy az izgalmad kezd kibontakozni és állj készen arra, hogy a kreativitásod megmutasd a világnak. Itt az ideje, hogy ragyogj. Kulcsszavak: újjászületés, intuíció, egyensúly.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu