Ezek a csillagjegyek szinte biztosan ellenségként fognak egymásra tekinteni!

Kos és Szűz

A Kos merész, és akaratos jellem, nem rendelkezik kellő empátiával. Éppen ezért soha nem fogja megérteni a Szüzet, hogy miért annyira félénk, és miért nem vág bele egyből az új dolgokba. Egyikük sem tágít könnyen a saját elképzeléseitől.

Bika és Bika

Ezek a személyek arra születtek, hogy felülmúljanak másokat. Nem bírják elviselni, ha valaki azt mondja nekik, hogy nincsen igazuk. Nem lehet két vezér ugyanabban a nyájban, ezért nagyon nehezen viselik el egymást.

Ikrek és Vízöntő

Az Ikrek kommunikatívak, nyitottak, és társaságkedvelők. Soha nem gondolnak arra, hogy kijelentéseiknek következményei lehetnek. A Vízöntők önállóak, inkább a saját útjukat szeretik járni, egyáltalán nem empatikusak. Ez a két csillagjegy nem igazán találja meg a közös hangot.

Rák és Mérleg

A Rákok toleránsak, érzelmesek, becsületesek, de nagyon hamar megsértődnek. A Mérlegek nagyon hamar váltanak egyik hangulatból a másikba, éppen ezért a két érzelmes csillagjegy nem nagyon tudja megtalálni a közös hangot. Egyetlen szóval képesek bármikor megbántani egymást.

Oroszlán és Nyilas

Az Oroszlánok a manipuláció mesterei, ambíciósak, és nárcisztikusak. A Nyilasok nagyon őszinték, és nem tolerálják az Oroszlánok manipulálási hajlamait. Az Oroszlánok pedig nem tudják elviselni a Nyilasok hirtelen viselkedésváltozását.

Skorpió és Bak

A Skorpiók túlságosan függetlenek, és ragaszkodnak ahhoz, hogy az ők igazuk érvényesüljön mindig. Ezt pedig a Bakok nem tudják tolerálni, nekik mindig egy kis motivációra van szükségük ahhoz, hogy egyáltalán valami saját ötletük támadjon.

Halak és Halak

Nagyon empatikusak, érzelmesek, kreatívak, és intuitívak. Leginkább egy olyan világban érzik jól magukat, melyet a képzeletük által teremtettek. Nehezen viselik a mások által felállított szabályokat. Két ennyire szabályszegő csillagjegy nehezen fér meg egymással.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu