Empatának lenni csodálatos ajándék és különleges spirituális képesség, bár talán Te nem mindig érzed így.

Az Empata az a személy, aki képes érezni, hogy mások mit éreznek, képes átvenni mások energiáit, sőt, még a fájdalmukat is.

Az Empaták intuitív személyek, akiknek aurája és szívcsakrája különleges fényben ragyog.

Igazán segítő foglalkozásban tudják betölteni életfeladatukat: gyógyítóként, tanácsadóként. Mivel tudják, min megy keresztül egy másik ember, így azt is érzik, hogyan lehet őt a leginkább segíteni, gyógyítani.

Az igazi kihívás azonban az, hogy meg tudják különböztetni saját érzéseiket másokétól, és ne szívják túlzottan magukba mások negatív energiáját.

Éppen ezért az Empatáknál létfontosságú kérdés, hogy saját energetikai védelmükről gondoskodjanak. Ez azért is fontos, hogy ne vegyenek át túl sok terhet, negatív érzést másoktól, másrészt pedig, hogy megtisztuljanak azoktól az ártalmas energiáktól, amiket magukba szippantottak.

Az öngondoskodás nagyon fontos minden Empata és érzékeny lélek számára!

Szerencsére létezik négy kristály, ami tökéletesen segíti és támogatja az Empatákat és az érzékeny lelkű embereket:

1.Fekete Obszidián

Mivel az obszidián a legerősebb ismert földkő, ezért segít neked a sokkok és traumák feldolgozásában és feloldásában is.

Összehangolja az Empaták és érzékeny emberek magas rezgését a földi rezgésekkel, anélkül, hogy saját rezgésük károsodna.

Távol tartja viselőjétől a negatív, alacsony rezgésű energiákat. Blokkolja a pszichikus támadást. Csökkenti a negatív, karmikus mintákat, programokat.

Világosságot biztosít a tudatnak, megtisztítja a zavaroktól. Segít elkerülni a negatív helyzeteket és embereket. Oldja a feszültséget testedben, és csökkenti a stresszt az elmében.

2.Lápisz Lazuli

Az ókori egyiptomiak által is nagy becsben tartott kő. Segít a spirituális mestereknek, hogy magasabb tudatszintre hangolódjanak. Elősegíti az ősi egyiptomi előző életekkel való kapcsolódást.

A spirituális igazság, igazságosság és hit erejének a köve. Azonnali védelmet nyújt viselőjének.

Blokkolja az alacsony rezgésű negatív energiákat, erősíti és stabilizálja az aurát.

3.Lepidolit

Az Empaták antennaként gyűjtik magukba az őket körülvevő energiákat. Ez szorongást és túlterheltséget okozhat.

A lepidolit csodálatos ellenszer a stressz, a félelmek, a szorongás ellen, amit másoktól átveszünk.

Nyugtató energiát áraszt magából, ami ellensúlyozza a kellemetlen érzelmeket: düh, harag, félelem. Olyan, mint egy gyógynövényes nyugtató balzsam: kisimítja az idegeket, segít az ellazulásban, a relaxációban.

Hatékonyan tisztíja meg a csakrákat és az aurát a blokkoló negatív energiáktól, gondolatoktól és egészségtelen érzelmektől.

Olyan, mint egy szűrő, ami nem engedi, hogy felvegyük a negatív energiákat.

Erősíti az érzelmi testet és segít saját határaink kijelölésében. Segít, hogy ne vonódjanak be az Empaták és az érzékeny emberek mások drámájába.

  1. Szivárvány fluorit

Mágikus ásvány, ami növeli az intuíciót és a pszichikai képességeket. Azonban lehorgonyoz, leföldel, ami által biztonsággal nyílhatunk meg a magasabb dimenziók felé. Segít a beérkező spirituális információk helyes feldolgozásában.

Erőteljes gyógyító hatása van a fizikai testre, gyógyítja a betegségeket.

Segít a lelki egyensúly megteremtésében. Szétoszlatja a negatív energiákat és véd a káros sugárzásokkal szemben.

Empatának lenni óriási erőt jelenthet, ha erőnket megfelelően használjuk.

Ez a négy kristály segít, hogy megőrizd és megvédd önmagad, miközben használod ezt a csodálatos isteni adományt és a bolygó és emberiség gyógyításán munkálkodsz.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu