előző élet megoldatlan karma

Érezted már valaha, hogy vannak olyan kérdések az életedben, amelyeket nem tudsz megoldani, függetlenül attól, hogy milyen keményen próbálod? 
Az ilyen kérdések annyiszor ismétlődnek, hogy talán volt idő, amikor azt kérdezted:“Miért én?”

A válasz valószínűleg az, hogy van valami megoldatlan karma a múltadban, amit ebben az életedben kell helyrehoznod. Ezért ütközöl nehézségekbe az élet egyes területein.

Ezek a karmikus témák azonosíthatóak ezzel az egyszerű teszteléssel.

Válaszd ki azt a kristályt, amely a legjobban illik hozzád (természetes szelekciónak kell lennie, nem gondolkodj túl sokat)

A választottad segíteni fog a karmádat azonosítani.

Most megtudhatod az előző életed megoldatlan karmáját, válassz egy kristályt! 1

A te megoldatlan karmád:  Lepattintani a mérgező viszonyokat és mozogni

Az elmúlt életedben valószínűleg egyedül voltál, figyelmen kívül hagytad és elhagytad az embereket, akiket szerettél.

Tehát ebben az életben mindenkiben a legjobbat szeretnéd látni, függetlenül attól, hogy ők hogyan viselkednek. Megpróbálsz több időt szánni a szeretteidre, és nem veszed figyelembe, hogy ezzel mit okozol önmagadnak. Vigyázz! Ezek a kapcsolatok nem működnek. A végén egyedül maradsz, sebesülten.
Fontos, hogy megértsd, nem tudod irányítani a többiek hozzáállását. Bíznod kell az intuíciódban, és el kell fogadnod a figyelmeztető jeleket. Szállj ki egy kapcsolatból, ha úgy érzed, szükséges.

Ez vonatkozik a családra, barátokra, párkapcsolatra de még a munkatársakra is.

Most megtudhatod az előző életed megoldatlan karmáját, válassz egy kristályt! 2

Az Te megoldatlan karmád:  Kételkedni és tönkretenni a céljaidat

Az elmúlt életedben valószínűleg rossz döntéseket hoztál, amelyek súlyos károkat okoztak neked és társaidnak, pénzügyileg, fizikailag vagy akár szellemileg is. Ezért nincs semmi önbizalmad ebben az életedben.

Ne feledd! Mindannyian követünk el hibákat. Nincs is ezzel semmi baj. Az azonban fontos, hogy tudjuk, hogyan kell kezelnünk ezeket. 
Adj időt magadnak, gondolkodj, maradj szervezett és mindig próbálj meg fejlődni. Ez a lényeg!

Most megtudhatod az előző életed megoldatlan karmáját, válassz egy kristályt! 3

Az Te megoldatlan karmád:  Nehezen bízol meg másokban

Az előző életedben elárultak az emberek, akikben megbíztál. Ez arra késztetett, hogy bizalmatlan legyél. Ám ebben az életedben már találkoztál, és fogsz is találkozni olyan emberrel, akinek szüksége lesz rád, s arra, hogy megbízz benne.

Türelem. Ismerd meg a személyt. Figyelj jól rá. Az elején talán nem érted, de hamarosan megkapod a jeleket. Használd a belső radarod. Hamarosan meglesz a helye ezeknek az embereknek az életedben.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu