Mindannyiunknál van egy bizonyos stresszfaktor, ami képes a pánikig repíteni bennünket. Amíg a Bika és a Kos jegyében született emberek kontroll mániások, az érzékeny Rák jegyében születettek a bizonytalanság érzésétől félnek, a Halak pedig a kitárulkozástól rettegnek.

Most megtudhatod melyik a te stresszfaktorod és melyik a legjobb módja annak, hogy a stresszel megbirkózz.

Kos, március 21 – április 19
A Kosok dinamikus emberek, addig amíg el nem fogy az energiájuk. Amikor betegek vagy kimerültek, felüti a fejét a stressz. Ne felejtsd el, hogy nem vagy szuperhős. Senki sem várja el tőled, hogy megmentsd a világot. Szánj időt a lazitásra, relaxációra is.

Bika, április 20 – május 20
A Bika szereti ha teljesen hozzáértőnek, kompetensnek látják, ezért már az első perctől időt szán arra, hogy mindent jól csináljon. Számukra a legnagyobb stressz forrás a kudarc. Ne felejtsd el, hogy a kudarc mindannyiunkkal megtörténik. Sőt, segít nekünk fejlődni.

Ikrek, május 21 – június 20
Semmi kétség afelől, hogy az Ikrek nem szeretik a ostobaságot. Az ikrek nagyon stresszesek tudnak lenni, amikor az emberek jól hozzák a formájukat az ostobaság terén. Jó emlékezned arra, hogy lélegezz és ne mérgelődj. A haragod, dühöd csak a stressz alkotó eleme.

Rák, június 21 – július 22
A biztonság érzés hiánya stresszeli a legjobban a Rákokat. Amikor legyőzve érzed magad, hajlamos vagy dühkitörésekre. Ne nyeld le az érzelmeidet, hagyd őket felszínre jönni. De építő jelleggel! Lélegezz és tudd, hogy a biztonságot megleled magadban.

Oroszlán, július 23 – augusztus 22
A kontrollhiány a végső stresszfaktor az Oroszlánok számára. Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ők azt számítják, felőrlik az Oroszlánokat. Csak emlékezz arra, hogy néha el kell engedni a dolgokat, és hagyni, hogy minden a maga módján történjen. Ennek jobban fogsz örvendeni.

Szűz, augusztus 23 – szeptember 22
A Szűz túl sokat gondolkodik. Még jó, hogy a gondolkodás nem halálos. Számodra a legnagyobb stresszforrás az, hogy nem leszel képes ezeket a gondolatokat számon tartani. Készíts listákat. Használj táblázatokat vagy emlékeztetőt, hogy a mindennapos tennivalóidat követni tudd. Ha leírod a dolgokat igazi megkönnyebbülésre számíthatsz.

Mérleg, szeptember 23 – október 22
A Mérleg nem szereti, ha igazságtalanul bánnak vele. A Mérleg szülöttei hajlamosak túl sokat azon gondolkodni, hogy szembeszálljanak-e vagy sem az igazságtalan emberekkel. Ahelyett, hogy leragadj, csak egyszerűen beszélj róla. Csak ne haraggal tedd.

Skorpió, október 23 – november 21
A Skorpió úgy néz ki, mint egy skorpió: éles fogó, méreggel teli fullánk – kívülről. De belül a Skorpió nagyon érzékeny. A Skorpió feszült és ideges, amikor veszélyben van a magánélete. Mindig szánj időt magadra!

Nyilas, november 22 – december 21
A Nyilas egy mozgékony csillagjegy. Utálsz csak úgy ülni tétlenül és azokat a helyzeteket sem szereted, amelyekben illedelmesen kell viselkedni. Hogy ebből kitörj, szánj időt olyan aktivitásokra, amelyben van egy kis bolondozás. Bulizz vagy sportolj többet.

Bak, december 22 – január 19
A Bak túl sokat vár el magától. Számára a stressz azt jelenti, hogy nem tud megfelelni saját elvárásainak. Találd meg az örömöt életed minden pillanatában, még akkor is, ha ezek a pillanatok néha a dőzsölésről szólnak.

Vízöntő, január 20 – február 18
A Vízöntők számára mindennek úgy kell történnie, ahogyan ők akarják. Eléggé frusztrálttá válnak, ha semmi ok nélkül nem kapják meg azt, amit akarnak. Értsd meg, hogy ez az élet rendje. Lélegezz és lépj tovább.

Halak, február 19 – március 20
A Halak, ahogyan a Skorpió is, nagyon ragaszkodik a magánéletéhez. Nyilvánosság előtt beszélni vagy kitárulkozni a legstresszesebb a Halak számára. De ezek a dolgok sokszor az élethez tartoznak, ezért változtass a hozzáállásodon, hiszen ez is elmúlik, és szánj több időt magadra.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu