Nem számít, hogy milyen az alapvető személyiségünk, mennyien kedvelnek minket és tartanak jó fejnek, akkor is mindnyájunknak megvan az az egy vagy két zavaró tulajdonsága, amire nincs konkrét magyarázat, mégis létezik.

Előfordulhat, hogy a viselkedésünk is árulkodik róla, de lehet, hogy csak a fantáziánkban születik meg egy bizonyos visszatérő gondolat, ami az őrületbe kerget minket.

Kos

A Kosok nagyon jók abban, hogy teljesen elengedjék magukat. Képesek arra, hogy kontroll nélkül cselekedjenek, és ha ezt megengedik maguknak, akkor abszolút ki tudják kapcsolni magukat, aminek nagyon jó hatása van a szellemi működésre időnként. Emellett a gyakorlatiasságuk irigylésre méltó, hiszen valahogy mindig képesek elérni, amit akarnak.

Bika

A Bikák képesek a jelenben élni és nem ráfeszülni a jövőre. Érdemes ellesni tőlük, hogy hogyan lehet úgy elérni valamit az életben, hogy amiatt ne hajszoljuk túl magunkat. Tenni kell ugyan érte, cselekvőképesnek maradni, de soha nem szabad siettetni semmit.

Ikrek

Az Ikrek pezseg és motivál másokat, legfőképpen arra, hogy hozzák ki magukból a legjobbat, tanuljanak és fejlődjenek. Az Ikrek tudja, hogy mindenki tehetséges valamiben és ezt kamatoztatnia is kell. A felelősségvállalásban is nagyon jók.

Rák

A Rákok segítségével az érzelmi intelligenciánk fejlődhet. Hatásukra sokkal jobban képesek leszünk kifejezni érzéseinket, megérteni a bennünk zajló történéseket. Ők mindenkit képesek a bizalmukba fogadni, mindenki felé szeretettel fordulnak és segítenek, amiben csak tudnak. Önzetlen a szeretetük.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon impulzív személyiségek. Képesek rá, hogy állandóan harcra buzdítsák a környezetükben lévőket. Fontos számukra, hogy szenvedéllyel, tűzzel csináljanak mindent az életben. Ezt a hozzáállást nagyon jól el lehet lesni tőlük. Megmutatják számunkra, hogy a tettek ereje a leghatalmasabb.

Szűz

A Szüzek képesek megmutatni a leginkább, hogy hogyan kell jól élni az életet. Hogyan kell bölcsen, szervezetten, biztonságosan élni. Hogyan kell kitartóan küzdeni mindenért, amit szeretnénk elérni az életben, mert a sült galamb senkinek nem fog a szájába repülni. A tudás hatalom, ami számukra akár mottó is lehetne.

Mérleg

A Mérlegek arra ösztökélnek másokat, hogy mindent pozitív irányból közelítsenek meg. Segítenek minket abban, hogy kedvesen, tiszta szívvel forduljunk a világ felé és mindenben legyünk képesek meglátni a jót. Hatásukra a lelkünk kifinomultabb lehet.

Skorpió

A titokzatos Skorpiók példát állítanak elénk a ravaszságukkal. Képesek rá, hogy a legnagyobb csatákat is a legkisebb felkavarodás nélkül vigyék véghez. Kellő jártassággal és logikával mindent el lehet érni, anélkül, hogy közben bármilyen nehézségbe is ütköznénk, tartják a Skorpiók. A spiritualitás és a természetfeletti képességek elsajátítása sem áll messze tőlük.

Nyilas

A Nyilasok kifejezetten szabad szellemű emberek, akik megmutatják számunkra, hogy milyen az, amikor valaki nem feszeng semmin. Nagyon szeretik a kalandokat, a kihívásokat, járni a világot, új dolgokat kipróbálni. Velük sok érdekes tapasztalatban lehet részed. A humorérzékük alapvetően páratlan.

Bak

A Bakok általában kimértek, soha nem hirtelen típusok, akik mindig képesek higgadtak maradni és nem hagyni, hogy az érzelmeik átvegyék a kontrollt felettük. Arra tanítanak, hogy előbb mindig gondolkodj, aztán cselekedj. Maradj logikus, megfontolt és bölcs. Ne csak álmodozz, hanem tegyél is érte. Kellő kitartással mindent elérhetsz, amit akarsz.

Vízöntő

A Vízöntők az egyediség jelképei. Ők azok, akik soha nem akarják megjátszani magukat és arra ösztönöznek másokat is, hogy önmagukat adják, ami mellettük meglepően egyszerűen is megy, hiszen sosem támasztanak lehetetlen elvárásokat mások felé. Segítenek abban, hogy elfogadjuk önmagunkat és hogy legyünk büszkék arra, amit csinálunk.

Halak

A Halak megmutatják számunkra, hogy a kedvesség, a türelem és a megértés mennyire fontos a világban. Ezek nélkül az erények nélkül nem lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni. A legtoleránsabb jegy, aki arra ösztönöz másokat, hogy ne adják fel az álmaikat, még ha azok kissé földtől elrugaszkodottak is. Bebizonyítják, hogy az érzelmesség nem egyenlő a gyengeséggel.

tudasfaja.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu