Mit láttál meg először a képen? Fél perces személyiségteszt 1

Mit láttál először? Az öregembert? Vagy a lányt?

Ha az öregembert láttad meg, Te nagyon érzelmes ember vagy. Ki is tudod mutatni, ez számodra nem okoz gondot, mint ahogy az emberi kapcsolatok ápolása sem: őszinte és hűséges barát vagy, szeretnek téged az emberek. Jellemző rád a vezetői hajlam, szeretsz a középpontban állni. Maximalizmus és kalandvágy jellemez. Nem óvatoskodsz, ha valamit elterveztél, lépésről lépésre haladva, de mindenáron megvalósítod. 
Önbizalmadnak köszönhetően sok ajtó nyílik meg előtted, a lehetőségeid száma végtelen.

Ha a fiatal lányt láttad meg, Te rengeteg tapasztalattal rendelkezel az életről, s bizony tudod, hogy az nem kimondottan tündérmese. Aztán jön egy-egy optimista hullám, pozitív energiaáramlat, s ez segít újra és újra átlendülni a nehézségeken. Így lépsz mindig tovább. 
Szereted látni mások mosolyát, tudod élvezni a kis dolgokat is, örömödet tudod lelni apróságokban, s ezt az örömöt meg is tudod másokkal osztani. Impulzív vagy: szereted a zenét, táncot, mozgást, sportot, utazást. Mindig találsz az életben valami újdonságot – a szíved egy kalandoré. Hát kalandozz bátran, élj színes életet!

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu