Mit látsz meg elsőként a képen? Ilyen lelkiállapotban vagy most! 1

Figyeld meg ezt a képet! Mit láttál meg rajta elsőként? Olvasd el a hozzá tartozó leírást!


1. Páncélos lovag

Szeretnéd élvezni az életet, kiszabadulni a világba és szórakozni, kapcsolatokat kialakítani, de lehetséges, hogy a belső érzelmi falaid túl erősek és magasak ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, hiszen ezekkel akarod védeni magad a lehetséges sérülésektől.

Vágysz barátságokra és szeretetteljes kapcsolatokra az életben. Vágysz egy gondoskodó, stabil ember jelenlétére. Tölts időt azzal, hogy önmagad elfogadásán keresztül megnyílsz a világ felé. Ismételgess olyan megerősítő mondatokat, mint:

“Szerethető vagyok. Elég jó vagyok. Méltó vagyok a szeretetre és a stabilitásra.” Vonulj el egy csendes helyre és összpontosíts a szívedben ébredő szeretet érzésére.
2. A két táncos

A két táncos képviseli a romantikus, érzelmes hozzáállást a világhoz, amelyet te gyakran hajlamos vagy eltitkolni. Mélyen értékelsz sok körülötted lévő embert, mégsem vagy képes kifejezni, hogy milyen hihetetlenül fontosak számodra.

Gondolj azokra a dolgokra, amiket szeretsz és tisztelsz bennük. Ha legközelebb találkozol velük, mondd el nekik ezeket a dolgokat. Fejezd ki őszintén, szívből, hogy mennyire szereted és értékeled őket. Csodálatos hatása lesz rájuk és rád is.
3. Az idős ember arca

Ha ezt vetted észre először, akkor az azt is jelentheti, hogy általában a nagyobb képet szemléled, anélkül, hogy elvesznél a részletekben, ugyanakkor azt is, hogy visszatekintesz a múltra és azokra a dolgokra, amelyek értékesek voltak régen.

Vannak pillanatok az életünkben, amikor egy szívünkből jövő hívást érzékelünk, amely arra ösztönöz, hogy visszagondoljunk elmúlt időkre. Olyan emberekre, akiket szerettünk, akikkel még megosztottunk volna valamit.

Azokra az időszakokra, amikor felhőtlenül boldogok voltunk, amikor igazán hálásak voltunk azért, hogy élhetünk. Azokra az emberekre, akiknek sokat köszönhetünk, akikkel szeretnénk még eltölteni egy kis időt, ha lehetne.

A legfontosabb, hogy soha ne ragadj bele a múlt pillanatába. Tekints vissza néha, hálával gondolj rá és értékeld, amit adott számodra, azután térj vissza a jelenbe és éld az életed a mostban.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu