Mit Látsz Meg Először a Képen? Ilyen Leszel Ha Szerelembe Esel! 1

Az első dolog, amit meglátsz a fenti képen, megmutatja milyen vagy, amikor szerelmes leszel…

Ha szeretnéd megtudni, milyen emberré válsz, amikor szerelmes leszel, végezd el ezt a tesztet, amely segít neked gyorsan és pontosan megállapítani, milyen átalakuláson mész keresztül, amikor odáig vagy valakiért.

1. Vincent van Gogh portréja

Ha van Gogh arcát pillantottad meg első ránézésre, akkor az a típusú ember vagy, aki szeszélyessé válik, amikor szerelmes. Ez pedig aggodalommal tölt el, mert attól tartasz, hogy a körülötted lévő emberek eltávolodnak majd tőled emiatt. Ennek az az eredménye, hogy állandóan úgy teszel, mintha nagy érzelmi zavarokon mennél keresztül.

2. A sétáló nő

Ha az első dolog, amit megláttál, a sétáló női alak volt, akkor teljesen közömbös vagy a szerelemben. Ennek az lehet az oka, hogy a múltban olyan kapcsolatokban volt részed, amelyekben a társad nem tudta elfogadni az aggodalmaidat és a szorongásaidat. De már nem kell többé megjátszanod magad. Ez nem a régi kapcsolataid egyike. Ne félj megosztani az aggodalmaidat és a félelmeidet az új partnereddel, amikor úgy érzed, kezdesz kötődni hozzá.

3. Házak a távolban

Ha először a házakat pillantottad meg a távolban, az a típus vagy, aki minden kapcsolatban úgy tesz, mintha készen állna letelepedni. Lehet, hogy te magad sem veszed észre, de ezt teszed.

4. A férfi a kép közepén

Ha a kép közepén álló férfit pillantottad meg először, az a típusú ember vagy, aki hajlamos azzá az emberré változni, akire szerinte a partnere vágyik. Ha például úgy gondolod, olyan valakire vágyik, akivel közösen sushit készíthet, ez az ember leszel, függetlenül attól, mennyire utálod a halat.

Nem az a gond, hogy nem tudod, ki vagy, hanem az, hogy az önbizalomhiányod miatt úgy érzed, nem vagy elég jó a társadnak. Pedig elég vagy, és az, aki megérdemel téged, pontosan tudja is ezt.

forrás: twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu