Mit Látsz Először a Képen? Rengeteget Elárul Rólad! 1

Vess egy pillantást a képre. Mit láttál meg először?

Ha egy krokodilt láttál

Azok közé az emberek közé tartozol, akik hajlamosak mindig az összképet meglátni. Természetesnek és magától értetődőnek veszed az olyan egyszerű dolgokat, mint például egy séta a természetben, nem látsz benne különösebb jelentőséget, mert sokkal komolyabb dolgokra kell összpontosítanod, és ezek elvonják a figyelmedet. Valószínűleg nagyon praktikus ember vagy, és nem szeretsz kockáztatni. Megszoktad, hogy óvatos légy, és nem hagysz helyet az életedben az új tapasztalatoknak.

Ha a csónakot láttad meg előbb

Figyelsz a részletekre, és ezért semmi sem kerüli el a figyelmedet. Egyedülálló, szokatlan és kreatív ember vagy.

A legfontosabb dolog, amit meg kell jegyezned, hogy nem szabad elveszned a részletekben, és ne feledkezz meg az összképről. Ez különösen fontos lehet, ha művész, esetleg diák vagy. Ugyanis megtörténhet, hogy annyira lelkes vagy egy adott projekt egy bizonyos része miatt, hogy teljesen megfeledkezel róla, minden más feladatot is el kell végezned hozzá.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu