Mit Látsz Először a Képen? Megmutatja Hogyan Működik az Elméd... 1

Nézz rá a fenti képre. Mi az, amit első pillanatban megláttál rajta? Ne gondolkozz sokat, az elsőre adott válaszod sok mindent elárul az elméd működéséről.

1. Fa

A legtöbb ember elsőre a kép közepén álló fát veszi észre, amely az élet értelmének keresését sugallja. Mindent logikusan közelítesz meg, általában az eszedre hallgatsz, és nem a szívedre. Mivel az összegyűjtött információk alapján döntesz, sikeres vagy a munkádban. Inkább befelé forduló személyiség vagy, nincsenek nagy elvárásaid a világgal szemben, inkább a saját erőforrásaidra támaszkodsz.

Azt tűzöd ki célul, amit biztosan meg tudsz valósítani, a legmerészebb álmaidat általában mellőzöd, mert nem vagy eléggé magabiztos. Ha nem lépsz ki a komfortzónádból, csak egy helyben fogsz toporogni, és nem tudod megtapasztalni, hogy az élet mennyire csodás. Nem szeretsz kockáztatni, pedig a spontaneitás olyan ajtókat nyitna meg előtted, amelyekre nem is gondolsz.

Csodálatos vezetői képességgel rendelkezel, de mivel nem bírod elviselni ha mások irányítanak, ezért csak a saját erődre tudsz támaszkodni. Ne félj a kudarcoktól, az élet tele van hullámvölgyekkel.

2. Gorilla

Ha ez az első dolog, amit megláttál a képen, ez azt jelenti, hogy problémáid vannak az önértékeléseddel, és gyakran megalázó helyzetekbe sodródsz, mert túl magasak az elvárásaid önmagaddal szemben. Folyamatosan azt érzed, hogy előre kell lépned, de ha valami miatt nem sikerül, akkor nagyon kritikus vagy magaddal szemben. Mindig fejleszted magad, tanulsz, nincs túl sok szabadidőd.

A tudás hatalom, de vigyázz, nehogy beképzeltnek lássanak mások. Vedd figyelembe mások véleményét is, mert egy problémának legtöbbször több megoldása is van. Ritkán tévedsz, de ez nem jelenti azt, hogy mindig neked lenne igazad, még, ha eltérő véleményen is vagy másokkal.

3. Oroszlán

Ha az oroszlánra figyeltél fel elsőre, akkor ez azt jelenti, hogy szabad lélek vagy, aki nem akarja, hogy bárki is megszelídítése. Általában első felindulásból cselekszel, és nem elemzed túl sokáig az adott helyzetet. Mások véleménye nem érdekel különösebben, eltökélten haladsz a célod felé.

Összpontosíts arra, amit csinálsz, de vigyázz, ne vesztegesd el az energiádat egyetlen dologra. Számodra a legfontosabb dolog a siker, soha nem adod fel, ha valamibe belekezdtél, akkor sem, ha többször ütközöl akadályokba. Hibáidból tanulsz, nem szereted, ha mások tanácsot adnak, úgyis inkább a saját fejed után mész.

Nagyon jól érzed magad egyedül, nem szeretsz semmilyen csoportba, szervezetbe tartozni, de adott helyzetben egy bizonyos határig nagyon barátságos vagy. Ne feledd, hogy soha nem szégyen segítséget kérni, összefogással sokkal erősebb és hatékonyabb lehetsz.

4. Halak

A halak kissé el vannak rejtve, éppen ezért, ha ezeket vetted először észre, azt jelenti, hogy nem szereted a fényűző, harsány életet, inkább zárkózottan, visszavonultan élsz. Szereted az életet, de egy kicsit másképp szemléled a dolgokat, mint az átlagember, éppen ezért gyakran küzdesz belső vívódásokkal.

Bizonyos embereket egészen közel engedsz a szívedhez, van néhány igazi jó barátod. Úgy gondolod, hogy amit adsz az életben, annak százszorosát kapod vissza.

forrás: twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu