m betű a tenyéren

A tenyérjóslás művészete 4000 éves tudomány. Az egyiptomiak fejlesztették ki először, hogy megismerjék általa az egyes emberek jövőjét. Nagy Sándor és Julius Caesar is tudósai voltak a tenyér jóslásnak, tábornokaik tenyerét is leolvasták, hogy kiismerhessék őket. A 18. században a tenyérjóslást még a német egyetemeken is oktatták. Íme ennek a művészetnek az alapjai a következők

Az életvonal (A)

w

Az életvonal nem mondja meg, milyen sokáig fogsz élni. Tájékoztat azonban arról, hogy az egyén mennyire és mikor lesz egészséges és élettel teli vagyunk. Ha a vonal széles, tulajdonosa nem különösebben érzékeny a betegségekre, ha azonban finom, akkor a betegségekre való érzékenységet jelzi.

A fejvonal

w

Ha a fejvonal erős, ez azt jelzi, hogy tulajdonosa intelligens és nagy tehetség. Minél mélyebb a fejvonal, annál jobb a memóriád. Ha csatlakozik a szív vonalhoz, azt jelzi, te egy kiegyensúlyozott ember vagy. Ha egymástól elválik akettő, akkor te makacs, kockázatot vállaló személy lehetsz.

A sorsvonal (C)

w2

A sorsvonal mutatja, hogy mennyire hatnak rád a külső események életed során. Ha a vonal hosszú, sikeres leszelaz életben, és korán tudod, milyen irányba szeretnél haladni a sorsodban. Ha a vonal rövid, akkor azt jelzi, hogy későn találod meg függetlenségedet és egy hosszú önfelfedező korszak vár rád előtte. A megszakíások jelzik a nagy változásokat az életben.

A szívvonal (D)
w4

Az érzelmi életedre utal ez a vonal. A szívvonal tájékoztat a szerelemről, a kapcsolatokról és a szexualitásról. Ha ez széles és folyamatos, jelzi a jó kapcsolatot a pároddal és erős szeretetet. Ha megtörik valahol, ez lehet egy hűtlen partner vagy sok csalódás a szerelemben. Vörösebb és mélyebb szívvonal szenvedélyes emberre utal.

Az “M” betű a tenyéren

w5

Ahol a fej, a szív és az életvonal M betűt alkotnak, az nagyon különleges személy a tenyérjóslás szerint. Különleges tehetség és erős intuíció jele egy személynél. Azonnal átlát a hazugságokon környezetében, és mindenre intuitívan tudja a megoldást.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu