Mit akar neked mondani most az őrangyalod? Az angyalszámokból megtudhatod! 1

Őrangyalod üzenete most egyszerű, és egyértelmű módon érkezik el hozzád: válassz a képen látható számok közül a megérzésedre hagyatkozva. Esetleg csukd be a szemed, majd bökj rá a képre, és nézd meg melyik számot kaptad meg az angyaloktól.

Ha megvan a szám, akkor olvasd el a hozzá tartozó angyali üzenetet, melyet ebben a pillanatban kell hallanod:

111

Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat. A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra.

222

Éljen benned a hited. Minden rendeződni fog. Ne aggódj semmiért, minden a lehető leggyönyörűbben megoldódik – mindenki örömére

333

Egyesültél a felemelkedett mesterekkel, akik éjt nappallá téve számtalan szinten együtt munkálkodnak veled. Szeretnek, vezetnek és védelmeznek minden lehetséges módon.

444

Ezekben a pillanatokban is angyalok ezrei támogatnak téged. Nagyon szilárd és letisztult a kapcsolatod az angyali világgal. Földangyal vagy te magad is. Nincs mitől tartanod – minden rendben van.

555

Döntő változások, jelentős átalakulások várnak rád. Itt a lehetőség, hogy végre pillangó legyen a bábból, hogy felfedezd az élet mámorát, mely kétségkívül megillet téged.

999

Dologra fel, Fénymunkás! A világnak most rögtön szüksége van isteni életterved megvalósítására. Késedelem és habozás nélkül, teljes mértékben szenteld magad a feladatnak.

Számok értelmezése: Doreen Virtue

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu