A horoszkópod most elárulja, hogy melyek azok a tudatalatti gondolatok, melyekkel az álmaidban is találkozol.

Kos

Valószínű gyakran gondolsz az ételekre, bűntudatod van az étkezésed miatt, főleg, ha a késő esti órákban is nassolsz. Az étel utáni vágyakozásod gyakran jelenik meg álmaidban.

Bika

A pénz körül forognak a gondolataid, álmaidban gyakran maradsz pénz nélkül, mivel elköltötted a tartalékot is. Nyugodj meg, és kezeld racionálisan a pénzügyeidet.

Ikrek

Olyan érveken gondolkozol, melyeket könnyen felhasználhatsz a konfrontációid során. Valójában azonban nincsenek ellenségeid, még, ha úgy is gondolod néha, éppen ezért nem kell harcba szállnod senkivel.

Rák

Sokszor tervezgeted az, hogy a reggeli kávét barátaiddal fogyasztod el egy napsütötte teraszon. Azonban erre soha nem került még sor, ezért az e körüli gondolatok foglalkoztatnak állandóan. Egyszer tervezz el egy kellemes kávézást, és valósítsd is meg.

Oroszlán

Az jár a fejedben, hogy miért nem rajonganak jobban érted az emberek. Állandóan az elismerő szavak csengnek a füledben! Álmaidban dicsérő emberek állnak körülötted, és éljeneznek. Inkább próbáld meg te magad jobban értékelni.

Szűz

Leginkább a munka körül forognak a gondolataid, úgy gondolod, hogy minden óra, amit alvással töltesz, időpocsékolás. Természetesen egy projektről, vagy egy munkával teli napról fogsz álmodni. Legalább álmaidban ne foglalkozz a munkával, hagyd azt nappalra.

Mérleg

Nem tudod eldönteni, hogy érdemes edzőterembe járnod, vagy sem. Még nem tudtál elég érvet felsorakoztatni magadnak, ami amellett szólna, hogy jóttenne egy kis egészséges testmozgás. Álmaidban ezen gondolatok között vívódsz.

Skorpió

Attól rettegsz, hogy az emberek nem őszinték veled, félsz, hogy a szemedbe szépeket mondanak, és a hátad mögött szidnak. Ha nem akarod, hogy még sokáig rémálmaid legyenek, próbálj egy kicsit jobban megbízni ismerőseidben.

Nyilas

Lelkiismeret-furdalásod van amiatt, hogy túl sok időt töltesz alvással. Úgy gondolod, hogy sokkal hasznosabban is lehetne tölteni azt az időt. Éppen ezért nagyon nyugtalanul alszol, próbálj egy kicsit megnyugodni. Hidd el, neked is kijár egy kis pihenés.

Bak

Úgy gondolod, hogy nem elég jók az emberek ahhoz, hogy a bizalmadba tudd fogadni őket. Hagyj fel az ilyen gondolatokkal, nyugodj meg, próbálj megbízni jobban az ismerőseidben és az idegenekben egyaránt.

Vízöntő

Minden a terveid szerint alakul vajon? Mi lesz veled a jövőben? Állandóan ilyen gondolatok járnak a fejedben, és emiatt igencsak stresszes vagy. Álmaidban rettegsz a jövőtől. Bízd magad az Univerzum gondoskodására

Halak

Azt gondolod, hogy az emberek nem mondanak neked igazat, amikor kikéred a véleményük valamiről. “Egészen biztos, hogy hazudott, amikor azt mondta, hogy nem vagyok kövér”-és ezzel a gyomorideg már be is ült a hasadba, amitől nem fogsz tudni elaludni. Lazíts, így vagy jól, amilyen vagy!

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu