Sokan lehúzzák a zoknijukat, mielőtt az ágyba bújnak, de a legújabb kutatások szerint, mivel a zokni elalvás előtt felmelegíti az ereket, azt jelzi az agynak, hogy épp ideje elaludni. Az alvás minőségének megemelése mellett, ez az évszázados trükk javítani fogja a nemi életedet is.

Egy kutatás szerint, amit a Groningeni Egyetem végzett, a zokniban szeretkező párok 80%,  jutott el a csúcsra, míg zokni nélkül ez az arány jóval alacsonyabb. Egy másik tanulmány azt írja, hogy aki nem visel zoknit szeretkezés közben jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy eljusson a beteljesülésig, ami világosan mutatja, hogy van összefüggés zokni és a szerelmi élet között.

Ha úgy gondolod, hogy zokniban alszol, figyelj oda, hogy mindig új, kimosott zoknit húzz. Ne ugyanazt a zoknit húzd fel amit egész nap viseltél, mert ezzel nő a kockázata a gombás fertőzésnek a lábadon, amitől nehezen lehet megszabadulni.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu