Az interneten találhatók a különböző házi szerek a szúnyogok ellen, de ha az igazi nagy tutit keresed, ami tényleg hosszan működik és hatékonyan, akkor most itt van! Összehasonlították a bolti szúnyogriasztókkal és csak ez a szer működik tartósan!

Az interneten találhatók a különböző házi szerek a szúnyogok ellen, de ha az igazi nagy tutit keresed, ami tényleg hosszan működik és hatékonyan, akkor most itt van! Erre a három hozzávalóra van szükséged:

–          30 csepp citrom-eukaliptusz illóolaj

–          1 teáskanál vaníliaaroma

–         1 dl varázsdió

A citrom-eukaliptusz olaj helyett citromfű kivonatot is használhatunk, de annak a hatása csupán 30 percig tart! A citrom-eukaliptusz már keverékben is megvehető, mint 6 órán át tartó, természetes szúnyogriasztó. A vanília kivonat elhagyható, de nagyon finom illata van, és ez is segít a szer hatékonyságában. A varázsmogyorót szépségápolási cikkek között árulják, mint arclemosó. Ezt helyettesíthetjük vodkával vagy 50%-os alkohollal. Ez arra van, hogy az olaj ne váljon ki és bőrre fújható egyveleget kapjunk.

A citrom eukaliptusz olajat gyógyszertárban, vagy nagyobb bevásárlóközpontokban találjuk.

Ez valóban működik!

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu