Ma egy képes tesztet hoztunk nektek. Itt van négy kép, amelyen indiai istennőket láthattok. A feladat annyi, hogy kiválaszd azt az egyet, amelyet leginkább a magadénak érzel.

Milyen szerető vagy? Az indiai istennők elárulják! 1

Megvan? Akkor nézzük a jelentését!

Ha az 1. számú istennőt választottad, akkor te vezető és domináns vagy minden kapcsolatban. Te vagy az Alfa. Hozz létre egy paradicsomot a kiválasztott személy számára. A személyiséged kellemes és biztonságos környezetet teremt a szeretett személy számára. Mindig tudod, hogy kinek, hogyan, mi a hasznos és jó, vagy mi teljesen elfogadhatatlan. Te vagy a kapcsolat mozgatórugója.

Ha a 2. istennőt választottad, egy kapcsolatban, te maga vagy a varázslat. Gyönyörű, játékos, ravasz vagy, akit nehéz nem csodálni. Fáradhatatlan ember vagy, ugyanakkor egy szép teremtmény. Soha nem unatkoznak veled. Képes vagy szinte minden embert elcsábítani. Szeretsz kiabálni, menekülni, eltűnni, és imádsz flörtölni. Bármikor megváltoznak az érzéseid, te gond nélkül szakítasz, úgy, hogy vissza se nézel. Nem tudod értékelni a másik embert. A legfontosabb számodra a vadászat, a biztonság és az irányítás.

Ha a 3. istennő szimpatikus számodra, akkor a kapcsolataidban a szabadság a fontos számodra. A szabadság, az, hogy elmondhass mindent, amikor akarsz, amikor csak akarod. Lehetsz bájos hölgy, de félelmetes ragadozó is – mindez a hangulatodtól és az állapotodtól függ. Nem tudsz megváltozni és megbocsátani. Fontos számodra a személyes tered – szükséged van az egész világra.

Ha a 4. istennőt választod, akkor nyitott, barátságos és kedves vagy. Számodra a kapcsolat nagyon fontos dolog. Megvéded a kapcsolatod minden áron. Sosem árulnál el senkit. Nincs szükséged személyes térre, mindig arra az emberre összpontosítasz, akivel együtt vagy.

kép

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu