Milyen Pozícióban Alszol? Rengeteget Elárul a Tudatalatti Működésedről! 1

Az, hogy alvás közben milyen pózt vesz fel valaki, ugyanúgy árulkodik a személyiségéről, mint a testbeszéde. Hiszen alvás során a tudatos kontroll kikapcsol, a test mozgása pedig ösztönös, éppúgy, mint a gesztusok vagy a mimika esetében.

Ha valaki tud “olvasni” az ekkor felvett pózok nyelvén, sokat megtudhat az alvó, tudatalatti személyiségéről, tulajdonságairól is. Elemezd ki alaposan a fenti képet, majd válaszd ki azt a pózt amiben a leggyakrabban alszol. Megdöbbentő dolgokat fog elárulni rólad!

1, Oldalt fekve térdhajlítva

Azok az emberek, akik oldalt fekve és térdüket felhúzva hajtják álomra a fejüket megbízható és nyugodt személyiségnek tartják. Olyan stabil érzelmi világgal bírnak, amit nem igen lehet megbántani. Egyáltalán nem félnek a jövőtől, bátran vetik bele magukat minden újdonságba. Ebből kifolyólag kikövetkeztethető, hogy a változásoktól sem riadnak meg, sőt problémamentesen kezelik az ilyen helyzeteket.

2, Magzatpóz

Magzatpózban legtöbben azok alszanak, akik félnek valamitől is így próbálják megvédeni saját magukat és testüket. Ezzel a pozitúrával próbálnak kiszakadni a világból és egy általuk generált világba csöppenni. Az ilyen emberek érzékenyek és elvárják másoktól, hogy megértsék őket. Általában a művészlelkek fekszenek ilyen pózban, például fotósok, blogírók, táncosok.

3, Hason alvás

Ebben a pózban legtöbbször a vezető személyiségű emberek alszanak. Nagyon ügyelnek arra, hogy tökéletes legyen az életük, mind szakmailag, mind pedig magánéletileg. Nem nagyon szeretik a váratlan meglepetéseket, így szinte mindent előre megterveznek. Ha valamilyen oknál fogva mégsem jól sülne el a tervük, akkor nagyon ki tudnak jönni a sodrukból. A siker érdekében bármire képesek, de leginkább a kitartás és a felelősségtudat jellemzi őket.

4, Háton fekvés

Azok az emberek, akik a hátukon alszanak, nagyon pozitív személyiségek, akik szeretik az életet és persze imádnak a figyelem középpontjában állni. Introvertáltak, vagyis szeretnek társaságban lenni és szórakozni. Racionális gondolkodás jellemzi őket, és az igazság felé húz a szívük. Makacs és kitartó, ez segíti előre az életben. Szóval, akik ilyen pózban alszanak, azok erős személyiséget birtokolnak.

5, Katona póz

Ha úgy alszol el, mint egy katona vagyis a hátadon de a végtagjaidat odaszorítod a testedhez, akkor te egy céltudatos ember vagy, aki törekszik arra, hogy minden álmát elérje. Persze ehhez társul még a jó alkalmazkodó készség, ami még jobban megkönnyíti a célok elérését. Maximalista vagy, de nem csak másokkal szemben, hanem magaddal szemben is.

6, Féloldalt hason fekve

Azok az emberek, akik ebben a pózban alszanak a legszeszélyesebbek a világon. Teljesen kiszámíthatatlanok, sosem lehet tudni, hogy hogyan fognak viselkedni. A többi ember számára, nagyon zavaró lehet ez a viselkedés, hisz leginkább az időjáráshoz lehet hasonlítani. Kalandvágyó emberek, de nehezen döntenek ha válaszút elé érnek. Akkor érzik magukat a legjobban, ha mind a magánéletükben, mind a munka világában stabilak. Mindenben az alaposságot részesítik előnyben.

betterifyouknow

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu