A test életkora nem mindig egyezik meg a hivatalos adatokkal. Próbáld ki ezt a tesztet, és tudd meg, hány évesnek érzi magát a tested.

A teszt abból áll, hogy meg kell érintened a padlót a kezeddel. Eddig nagyon egyszerűen hangzik, nem igaz? Azért ennyire nem egyszerű a helyzet. A lábaidnak és a hátadnak végig egyenesnek kellene maradniuk a gyakorlat alatt. Jegyezd meg, meddig tudtál lehajolni, hogy értelmezni tudd az eredményedet.

Milyen Öreg a Tested? Ez az Egyszerű Gyakorlat Pillanatok Alatt Elárulja 1

20-25 év

A tenyered teljes mértékben a földön van, miközben a térded végig egyenes marad, és nem érzel különösebb feszültséget az izmaidban. Ha gond nélkül képes vagy teljesíteni ezt a gyakorlatot, gratulálunk, a tested kiváló állapotban van, és hajlékonyságból jelesre vizsgáztál.

25-38 év

Csak az ujjbegyeiddel éred el a padlót, és egy kissé be kell hajlítanod a térdedet. A gyakorlat végrehajtása során azonban nem érzel semmilyen fizikai kényelmetlenséget. Ez meglehetősen jó eredménynek számít.

38-50 év

Az ujjaiddal csak a lábfejedet éred el, és be kell hajlítanod a térdedet. Feszültséget érzel az izmaidban, és csak arra a pillanatra bírsz gondolni, amikor végre felemelkedhetsz. Ha ezt az eredményt érted el, akkor több gyakorlatra lesz szükséged, hogy növeld az izmaid rugalmasságát.

50 év fölött

A kezed nem éri el sem a padlót, sem a lábfejedet. Nagy feszültséget érzel az izmaidban, pedig teljes mértékben behajlítottad a térdedet. Ebben az esetben egyáltalán nem vagy hajlékony, és keményen kell edzened, hogy javíts ezen.

Ha nem azt az eredményt érted el, amire számítottál, ne ess rögtön kétségbe. Végezd el ezt a gyakorlatot 30-szor naponta, és meglepődsz majd, mekkorát fejlődsz egy hónap alatt.

A tibeti bölcsek azt mondják, hogy az ember fiatalsága az egészségi állapotától és az életmódjától függ. Ha nem gondoskodsz a testedről, akkor nem is várhatod el, hogy 20 évesnek érezze magát. Ugyanakkor az életkor is befolyásolja a hajlékonyságodat. Az sem titok, hogy a túlnyomórészt ülő életmód negatív hatással van az izmokra és a belső szervekre egyaránt.

Ha minden nap elvégzed ezt a gyakorlatot, megerősítheted az ínszalagokat és az inakat. Jó hírünk van a számodra: az, hogy a hajlékonyság veled született tulajdonság, nem több mint mítosz. Bármilyen életkorban javíthatsz ezen, és teljes mértékben az irányításod alatt tarthatod a testedet.

Kipróbálhatsz néhány jógagyakorlatot is. Ezek segítenek, hogy erősebbnek, nyugodtabbnak, és mindenekelőtt hajlékonyabbnak érezd magadat. Biztosan elégedett leszel az eredménnyel!

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu