Milyen Közel Jársz Céljaid Eléréséhez? Ez a Teszt Elárulja! 1

Ezúttal legyen ismét mit látsz meg először a képen típusú teszt. Nagyon meglepő pontossággal tárja fel a céljaidhoz való hozzáállásod.

Te mit láttál meg először a fenti képen?

Ha a kalitkát láttad meg először, rólad elmondható, gyakran érzed azt, hogy téged valaki nagyon visszafog, korlátoz. Néha azt érzed, nem ott vagy, ahol igazából lenned kéne. Ideje ledobnod magadról a bilincseket és elkezdened egy új, szabad és boldog életet. 

Ha a favágót pillantottad meg, akkor rád az a jellemző, hogy gyakran cselekszel elhamarkodottan. Mikor új dologba kezdesz, csak nagyon ritkán nézed, mik lesznek a következmények. Légy felelősségteljesebb.

A fák a jele a növekedésnek, anyagi jólétnek. Nem kell sietni, a lehetőségek tárháza végtelen. Nem kell semmit túlzásba vinni, sem kapkodni.

Az ösvény azt jelképezi, hamarosan előre lépés várható az életedben. Lehet, hogy nemsokára utazás vár rád, ami közben megismerheted önmagad, s arra is rájöhetsz, mit akarsz Te. 

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu