Sok nő ábrándozik arról, hogy igazi királynőnek képzelhesse magát, mi most megértheted, miért vagy királynő aszerint, amikor születtél.

Január, a célok és a kitartás királynője

Ezek a hölgyek emelt fővel viselik az életben adódó gondokat, nem sírnak senkinek, de ők kezelik mások problémáit és jó tanácsokat adnak. Amikor egyszer mégis elfáradnak akkor jobb ha elfutsz előlük, mert kirobbannak.

Február, a királynő aki semmitől sem fél

Ezek a nők önfejűek és hisznek a saját erejükben, ez hajtja őket. Irnyító típusok, nem félnek semmitől és okos döntéseket hoznak. Az ötleteiknek köszönhetően gyakran befolyásolják a körülöttük élő embereket és szeretik a gyerekeket.

Március, a bájos királynő

Ezek a nők nagyon finomak és kellemes megjelenésűek, azonban makacsak. Az ilyen királynőknek nagyon jó az ízlésük, könnyen bevonzzák azokat a férfiakat, akik hajlandóak arra, hogy megvédjék őket az életben.

Április, a kirobbanó királynő

Az ő erejük nem abban nyilvánul meg, hogy megszegik a szabályokat, hanem abban, hogy csak egyéni szabályaik vannak. Ezek a nők nagyon vonzzák a férfiakat, szinte első látásra. Nagyon határozott és okos céljaik vannak.

Május, a makacs királynő

Ezek a nők nagyon finom lelkűek, de az életben valódi harcosok, egyenesek és nem szeretik a kompromisszumokat. Egy ilyen nőben minden ott van amire egy férfinak szüksége lehet. Nagyon jó feleségek lehetnek és jó vezetők, hatalmas erővel és akarattal rendelkeznek.

Június, a látnok királynő

Ezek a nők lelkükből fakadóan nagyon aranyosak és kerülnek minden harcot. Érzik az emberek lelkét és fejlett a hatodik érzékük, ezért szinte mindig előre tudják, egy adott helyzet, hogyan fog alakulni. Azonban ez a képességük, csak érett korukra alakul ki.

Július, a szívtipró királynő

Gyerekkorukban elragadóak, de idővel erős nőkké és anyává válnak. A férfiak odáig vannak értük, az évek múlásával a szépségük egyre csak fokozódik. Ezek a nők nem igazán figyelnek a környezetükben élőkre, csak a családjuk fontos a számukra.

Augusztus, a császárnő

Ezek a nők igazi vezetők, képesek arra, hogy számtalan embert irányítsanak. Sok dologban kitűnőek, de az első hely mindig a családé és az otthonuké. Ezek a nők nagyon példásak és őszinték, a körülöttük lévő emberek pedig kihasználják ezt a tulajdonságukat.

Szeptember, csodák királynője

Ezek a nők különbözőek lehetnek, egy dolog azért mindegyiküket jellemzi, csodákat mesélni a legapróbb dologról is. Szeretnek túlozni, így hívják fel magukra a figyelmet. Jó feleség válhat belőlük, de hajlamosak a letargiára.

Október, a harmónia királynője

Ezek a nők olykor maguknak való, nyugodt személyiségnek tűnnek, de belül a fagy és a tűz tombol a lelkükben. Ezek a nők képesek minden férfit megbolondítani a kissé naív, de mégis bájos stílusuknak köszönhetően.

November, a mágia királynője

Ezek a nők magnetikusak és szenvedélyesek, mindent idejüket a szenvedélyre áldozzák. Jó emberismeről és előre tudják a másik ember terveit is. Lelküknek  köszönhetően sok esetben előre tudják, mi fog történni, sokszor megálmodnak dolgokat.

December, a vándor királynő

Ezek a nők le tudják élni az életüket egy helyen, pedig a lelkük mélyén valami messzi és elérhetetlen helyről ábrándoznak. Sokszor teljesül az álmuk, ezek a királynők szép külsővel rendelkeznek és vonzók.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu