Minden ember egy szilárd párkapcsolatra, majd utána boldog házaséletre vágyik. A tökéletes boldogság azonban hamar eltűnik, talán csak a mesében létezik. Minden kapcsolatban előjönnek problémák és nehézségek, de természetesen mindent meg lehet oldani.

Kos

Szükséged van mindig egy kis egyedüllétre, hiszen csak így tudsz igazán feltöltődni. Azonban vigyázz, ne ess túlzásba, mert a partnered egoistának, és önzőnek találhat. Szükséged van az egyensúlyra.

Bika

Úgy tartják, hogy te mindig kétcsövű puskával harcolsz. Néha azonban hagynod kell, hogy a másik fél győzzön, hiszen neked is szükséged van a pihenésre. Légy rugalmasabb!

Ikrek

Nagyon hamar elkezdesz unatkozni, nem szeretsz egyedül lenni. Szereted a társaságot, új emberekkel találkozni, ismerkedni. Vigyázz, hogy közben a partneredre is fordíts kellő figyelmet.

Rák

Nagyon fontos számodra az érzelmi stabilitás, állandóan irányítani szeretnéd a partnered gondolatait, és cselekedeteit. Számára ez nagyon bosszantó lehet egy idő után.

Oroszlán

Hűséges típus vagy, de nagy nyomást gyakorolsz a partneredre. Úgy érzi, hogy állandóan az ellenőrzésed alatt van. Ez a kapcsolat egy idő után mérgezővé válhat.

Szűz

Nem tudod megteremteni a partnered számára fontos romantikus hangulatot. Amikor megtalálod a számodra fontos személyt, azon kezdesz aggódni, hogy nem vagy elég jó számára.

Mérleg

Fontos számodra, hogy megnyerő legyél a környezeted számára, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetsz a megjelenésedre. A partnerednek korlátokat állítasz fel, és ezért gyakran frusztrált lehet.

Skorpió

Nagyon bizalmatlan vagy az emberekkel. A környezeted számára sokszor nagyon titokzatos, és rejtélyes vagy. A bizalom az alapja a párkapcsolatnak, ezért jó, ha közelebb engeded magadhoz azt, aki igazán szeret.

Nyilas

Szükséged van a szabadságra, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell vállalnod semmiért a felelősséget. Partnered gyakran nem érti meg, hogy mennyire fontos számodra a szabadság, és ebből viták adódnak.

Bak

Rettegsz attól, hogy megnyílj az emberek számára. A társad is sokszor nagyon hidegnek, és távolságtartónak tart, ezért a kapcsolatotok nem túl belsőséges.

Vízöntő

Hajlamos vagy arra, hogy az eszeddel, és ne a szíveddel szeress. Inkább egy szoros barátságban vagy partnereddel, mint egy romantikus szerelmi viszonyban.

Halak

Túlságosan könnyen megbocsátasz mindenért, és ez egy nem túl előnyös tulajdonságod. Állandóan mérgező, és manipulatív partnereket fogsz ki. Meg kell próbálnod jobban a sarkadra állni.

Érdemes elmentened ezt a bejegyzést későbbre, ha újra házassági problémákba ütköznél.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu