Milyen érzelmi sérülést kell meggyógyítanod? Válassz 1 kártyát és tudd meg: 1

Mindenkinek vannak olyan lelki sebei, amelyeket az általunk átélt negatív tapasztalatok hagytak maguk után. Ezek megváltoztatják azt, ahogyan érezzük magunkat, és tükröződnek a külvilággal való kapcsolatainkban is. Akármilyen régiek legyenek is, ugyanúgy a hatásuk alatt állunk, és ha nem találunk módot rá, hogy begyógyítsuk őket, megtörténhet, hogy egész életünkben ezt a negatív mintát követjük majd.

Fel kell ismernünk, és be kell gyógyítanunk a sebeinket, hogy boldogan és magabiztosan léphessünk tovább.

Ha még nem ismered a lelki sebeidet, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a tesztet: Válassz egyet a képen látható kártyák közül, hogy megtudd, milyen sebet kell begyógyítanod ahhoz, hogy jobb legyen az életed.

Ha az első kártyát választottad

A legnagyobb sérelmed az érzelmi instabilitás.

Megtörténhet, hogy gyerekkorodban nem volt egészséges érzelmi kötelék közted és a szüleid között, és ennek hatására olyan személlyé váltál, aki nem képes megfelelően kezelni az érzelmeit, és gyakran egészségtelen kötelékben élsz a körülötted levőkkel, hogy biztosítsd azt, amiben annak idején nem lehetett részed.

Lehet, hogy nem kaptad meg a megfelelő érzelmi nevelést, és ez akadályozhat a jelenben, de ne hagyd, hogy a jövőben is korlátozzon.

Olyan sok jó ember van a világon, aki szeretni tud téged, és meg tudja adni neked azt a figyelmet, amit megérdemelsz.

Kérj segítséget, hogy megszabadulj a múltbeli fájdalmaidtól, és tanulj meg egészségesebb kapcsolatban élni a körülötted levőkkel.

Ha a második kártyát választottad

A bűntudat az a lelki sérülés, amiből meg kell gyógyulnod.

Lehet, hogy a családod, a szeretteid az életed során túlterheltek téged a tanácsaikkal és az elvárásaikkal. Lehet, hogy az emberek jó jegyeket, tehetséget, intelligenciát, jó atlétikai teljesítményt, érzelmi elérhetőséget, jó munkát, összességében túl sok mindent vártak el tőled. Ezt a nyomást még most is érzed, és néha nagyon megnehezíti számodra a dolgokat.

Nem tudsz tartós boldogságot elérni, mert mindig úgy érzed, hiányzik valami, vagy valamin még javítanod kell. Be kell gyógyítanod ezt a sebet, hogy megtanuld szeretni önmagadat, úgy ahogy vagy, és, hogy élvezni tudd az életet hibákkal és kudarcokkal együtt.

Jó ember vagy, tanuld meg elfogadni önmagadat.

Ha a harmadik kártyát választottad

A múltbeli traumák okozta sérülés az, amit be kell gyógyítanod.

Nem tudtad kezelni a múlt csalódásait, ezért inkább falat építettél magad köré, hogy megvédjen a további csalódásoktól. A gond csak az, hogy ez a fal nem csak a rossz dolgokat tartja távol, hanem a jókat is.

Még ha valaki bántott is téged, ez nem jelenti azt, hogy mindenki ezt teszi majd. Keress segítséget, hogy meggyógyulhass ebből a traumából.

Add fel a védekező pozíciódat, és légy nyitottabb az életre. Adj egy kis esélyt és bizalmat másoknak, és meg fogsz lepődni, mit kaphatsz cserébe.

Te melyik kártyát választottad? Egyetértesz az eredménnyel? Oszd meg a véleményedet!

tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu