Nem hiszem, hogy különösebb magyarázatra szorul a belső energia teszt. Hajrá!

Az 1. kártyát választottad: benned nagyon erős energia dolgozik. Nem csak arra elég, hogy elérd a céljaid, de jut belőle arra is, hogy inspiráld a barátaidat. Az energiád megvédi a családod, szeretteid, ezért ők a közeledben biztonságban érzik magukat.

milyen energia feszül benned

A 2. kártyát választottad: az erőd jelenleg elég instabil, változákony. Mikor vidám vagy, az energiád magasra szárnyal benned, de aztán hirtelen változik a hangulatod, s az energiád gyengülni kezd. Érdemes több pozitív dolgot, érzelmet csempészni az életedbe.

A 3. kártyát választottad: Csendes erő dolgozik benned. Bár különösen erős hatalomnak nem lehet nevezni, ahhoz elég, hogy legyőzd az akadályokat és elérd a céljaid. Az energiszinted ha néha csökken is, mindig csak egy kevés a változás, a szint könnyen visszaállítható. 

A 4. kártyát választottad: a pozitív energiád hatalmas ereje az, hogy magadhoz vonzzod vele az embereket. Bár ezt az erőt megérzik az “energia vámpírok ” is, őket érdemes gyorsan beazonosítani, s egy életre kiiktatni. 
A meditatív foglalkozások növelik az energia szintet. 


Illik rád a kártya tartalma? Írd meg kommentben!

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu