Milyen az igazi természeted? Ez a felettébb érdekes teszt rávilágít! 1

Gyorsan zubogó, sebes sodrású folyó?
Lassan csordogáló hegyi patak? Esetleg egy szivárványos színekben pompázó zuhatag? Varázslatos tájakon végigfutó vízmosás?

Válassz egy tájat a fenti képről, és tudd meg, mit mesél rólad!

Az 1. képet választottad? Leszel a barátom? Hiszen a te lényed annyira barátságos és kedves, mindenki szívesen tölti veled az idejét. Gyengéd és nagylelkű vagy, feltétlen odaadással fordulsz embertársaid, szeretteid felé. Szuper dolog, hogy ennyire nagylelkű vagy, de azért nem ártana kicsit magaddal is foglalkoznod. Aggódj magadért is!

A 2. kép nyerte el a tetszésedet? Nem csodálom, gyönyörű. Elmondható rólad, hogy te is a kreatív emberek táborát erősíted. Máshogy látod az életet, mint a nagy átlag, érzékenyen reagálsz minden körülötted történő dologra. Mély és hosszú barátságokat építesz, s ezek a barátok ismerik és elismerik az erényeidet, s mindenben támogatnak, így te folytonos ötleteiddel, tehetségeddel jobbá teheted környezetedet.

3: Messze hív a nagy folyó…érzem, messze hív a nagy folyó…taszít és vonz! ” Valamiért erről a képről ez jutott az eszembe. S neked? Te a 3. képet választottad, tehát pozitív beállítottságú, lelkes ember vagy, aki igyekszik az életében csak a jó dolgokat észre venni. Itt és most élsz, kihasználsz minden pillanatot.

A 4-es kép jött be neked, így rólad az mondható el, az analitikus, elemző emberek népes csapatába tartozol. Szereted a tudást, szeretsz mindent megérteni, mindent megvizsgálni. Azért ne feledd, nem csak ész, szív is van. Légy egy kicsit alázatosabb, vedd figyelembe, hogy minden embernek megvan a saját útja.

5: Alapos és hozzáértő. Te ezt mondanád magadról? Ugyanis ez jellemző azokra, akik az 5. képet választották. Hatékonyan és szorgalmasan végzed a dolgaid, s addig abba sem hagysz semmit, míg maximálisan meg nem oldottad a feladatod. Ez még akkor is így van, ha az egészséged rovására megy a dolog. Figyelj jobban oda magadra is. Néha lassíts, állj meg ünnepelni.

A napsütése, nyugodt folyópartot, vagyis a 6. képet választottad, mert te egy nagyon óvatos, biztonságra törekvő ember vagy. “Jobb félni, mint megijedni!” – ez a mottód. Szereted, ha szilárd háttér áll mögötted, s mivel nagyon ragaszkodsz a biztonsághoz, nem is mozdulsz ki túlságosan ebből a biztos háttérből. Sosem hagyod el a komfortzónádat, nem indulsz el a bizonytalanba. Pedig bízhatnál jobban magadban, lehetnél bátrabb, vállalkozó kedvűbb. Túl sok a szépség az életben, amiről a túlzott óvatoskodás miatt lemaradsz.

Ha tetszett a teszt, oszd meg, hogy más is kipróbálhassa!

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu