Milyen formájú a szád? Ezt árulja el rólad... 1

Most megtudhatod hogy melyik szájforma milyen személyiségre vall.

 

 • a kicsi ajkak:
  Azok a nők, akiknek kicsi a szája, általában nagylelkűek és kedvesek. Ha a száj formája gombra hasonlít, a tulajdonosát minden érdekli, ami a környezetében zajlik. Szeretnek mindent felfedezni, s gyakran nagy lázadók!
 • A nagy száj viselője ambiciózus alkat, szeret parancsolni. Többnyire maximalista, sikeres, nagyon tehetséges ember.
 • a telt ajkak:
  Bár a telt ajkú nők nagyon szexisek, sugárzik róluk a szexualitás, gyakran érzelmileg éretlen emberek. Önbizalomhiányban azonban nem szenvednek, magabiztosságért nem kell a szomszédba menniük.

 

 • A vékony szájú nők gyakran küzdenek kisebbrendűségi komplexussal, ajkuk vonala bizonytalanságot tükröz. Azonban ennek ellenére hihetetlen gyakorlatiasak, bármilyen helyzetben feltalálják magukat.
 • a szív ajkak:
  A szív alakú száj tulajdonosai független, csábító emberek. Nagyon kifejezőek tudnak lenni. Sosem félnek semmitől, igazi hedonisták.
 • Kis szájszögletű nők nem szokták kiteregetni a magánéletüket. Roppant titokzatosak. Híresek az éleslátásukról. Néha úgy tűnik, túl válogatósok, a környezetük nem ritkán önzőnek érzékeli őket.

Ne lepődjetek meg, ha két szájtípust fedeztek fel magatokon, ez gyakran előfordul.

És most, ha megengeditek, megosztom veletek a saját tapasztalataimat a szájformáról. Semmi tudományos hátteret ne keressetek benne! Csak megfigyelés. De azt majd megírhatjátok, szerintetek van-e benne igazság.

 

Nagyon összeszorított, keskeny ajkak vagyis csíkszáj: azok a nők, akiknek ilyen alakúra van összepréselve a szája, garantáltan eszméletlenül mérgesek. A közelükből sürgősen el kell szelelni, mert lesz nemulass!

Nagyon csücsörített száj: a csücsörítő nők 90 %-a duzzog. Meg ne kérdezd, mi a baj, mert a válasz egyértelműen az lesz: SEMMI! A kis százalék, aki nem a duzzogás miatt csücsörget, szelfit készít a facebookra.

Totál kiszáradt, cserepes ajkak: a tulajdonosuk sokat tartózkodik hideg levegőn, az ajakbalzsamot viszont mindig otthon felejti. Szétszórt, mindig rohanó fajta csaj.

Agyon rágott szájszél: azt sugallja, a tulajdonosa folyton belső feszültségekkel küzd. Ideges, mindenen agyal, rágódik.

Na mit gondoltok? Melyikben van több igazság?

Forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu