Milyen a Gondolkodásmódod? Ez az Ábra Megmutatja! 1

Válaszd ki azt az ábrát, amelyik a leginkább vonzó a számodra, és tudj meg többet arról, hogyan is gondolkodsz.

1. ábra: átlátható és egyszerű

Ez a modell meglehetősen egyszerű. Több különböző oldalból és méretből áll, amelyek összekapcsolódnak, és együtt egy nagyon is konkrét, kézzelfogható mintát alkotnak.

Ha ezt az ábrát választottad, valószínűleg sima, letisztult életmódot folytatsz. Nálad a gondolkodás és az észszerűség egyértelműen kötődik a megértéshez, a problémák megoldásához és a következtetésekhez. Még a legbonyolultabb dolgokat és képes vagy leegyszerűsíteni, mert mindig meglátod a probléma lényegét.

2. ábra: részletes és érzékletes

Ez a modell már sokkal bonyolultabb, mert a sok vonal és oldal kölcsönösen egymásba kapcsolódik, és nehéz őket megkülönböztetni egymástól.

Ha ezt az ábrát választottad, akkor a gondolkodásod meglehetősen részletező és aprólékos. Hajlamos vagy rá, hogy elmélyülj minden témában vagy problémában, hogy megértsd a bonyolultabb részleteket is, mielőtt bármilyen döntésre jutnál. Éleslátó és mélyen gondolkodó személy vagy.

3. ábra: egyszerű és merész

Ez a modell rendkívül egyszerű. Mindössze néhány vonalból áll, amelyek merészen és tisztán kirajzolódnak. Nincsenek benne bonyolult formák, ezért könnyen átlátható és megérthető.

Ha ezt választottad, azt jelenti, hogy egyszerű és merész megoldásokat keresel. A gondolataid érthetőek és világosak. Megtalálod az örömet az élet apró szépségeiben is.

4. ábra: titokzatos és jól lekerekített

Ez a modell bonyolultnak tűnhet, de geometriai formák szempontjából valójában sokkal egyszerűbb, mint első ránézésre gondolnánk. Időre van szükség, hogy átlássuk ezeket az egymásra helyezett rétegeket, de ez a felépítés valóban egészen különleges.

Ha ezt az ábrát választottad, az elméd több, egymásra épülő szintből épül fel. Nehéz meghatározni a személyiségedet és a gondolkodásmódodat. Titokzatos és kiszámíthatatlan személyiség vagy, és könnyedén veszed az élet akadályait.

5. ábra: fókuszált és megoldásközpontú

Ezt a modellt könnyű követni, a sok különböző vonal és szög ellenére is. Nincsen egyetlen rejtett oldala sem, és mindenki számára érthető.

Ha ezt választottad, az megoldásközpontú gondolkodásmódra utal. Késztetést érzel rá, hogy megoldd a problémákat, és nem akadsz el egykönnyen. Remekül összpontosítasz, hatékony vagy, és könnyen megtalálod a választ a felmerülő kérdésekre.

6 ábra: nyitott és szabad

Ez egy nagyon egyszerű modell, néhány váratlan oldallal és szöggel, amelyek összekapcsolódnak, és kifelé mutató mintát képeznek.

Ha ezt választottad, nyitott és extrovertált személyiség vagy. Hajlasz rá, hogy figyelembe vedd mások véleményét is, és könnyen ki tudod fejezni a gondolataidat és a terveidet. A te esetedben a külső teljes mértékben megfelel annak, ami belül van. Akkor érzed magad igazán kényelmesen, ha emberek vesznek körül, és úgy érzed, nincs semmi rejtegetnivalód.

7. ábra: öntudatosság és elszántság

Ez egy nagyon jól felépített modell. Minden megjelenő vonal visszatér a központhoz.

Ha ezt az ábrát választottad, valószínűleg introvertált típus vagy. Szeretsz a saját gondolataid világában élni, és nagyra értékeled az öntudatosságot. Mindennek, amit teszel, konkrét célja van, és változékony személyiséged mélyen a lelkedben gyökerezik. A környezeted érzékenynek és szépnek látja a belső énedet.

8. ábra: szépség és alkotás

Ez egy bonyolult és szemet gyönyörködtető minta. Bár több réteggel rendelkezik, mégis megnyugtat.

Ha ezt választottad, az elmédet vonzzák az olyan összetetten szép dolgok, amelyeket nem mindenki képes meglátni. Kreatív vagy, és mindig a tökéletességre törekszel. Képes vagy értékelni az élet legjobb dolgait.

forrás: twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu