Kínos ereszteni egyet a párkapcsolatban? Általában mindenki számára kellemetlen, ha a társaságban, a néma csendben hangosan tör ki. Ez rengeteg feszengést okozhat azoknak, akik társaságban vannak, de valószínűleg senki sem szeretne a partnere előtt durrantani egyet. Pedig pontosan ezt kellene tennünk: a fingás a meghittség eljövetelét jelzi a párkapcsolatban!

Leah DeCesare családterapeuta pszichológus pontosan erről beszél könyvében, amelyben a hosszú távú kapcsolatokról és a szülőkről ír.Miért jó, ha elereszti magát a barátnőd? Fontos információ! 1Rámutat arra, hogy egy idő után mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy megmutassuk egymásnak a valódi oldalunkat. Miután megnövekszik a partnerünk iránti bizalom és a nő biztonságérzete is kifejlődik, akkor még a durrantást is be kell vállalni a partnere jelenlétében. Ez pont olyan természetes dolog, mint a nevetés, a sírás, vagy az étkezés. Különösen fontos, hogy a nők merjenek szellenteni partnereik előtt. Ennek a fontossága nagyon sokrétű.

Meghittség

A női nemet általában érzékenynek, törékenynek tartják, és ettől olyan aranyosak. Általában a partnerük azt kérdezi először, hogy “Leszünk barátok?” Végül pedig a legjobb barátból lesz a legnagyobb szerelem. Szóval az idő teltével a kapcsolat egyre magasabb szintre kezd emelkedni és egy idő után a durrantás sem kellene gondot okozzon. Természetesen attól még senki sem szociopata, amiért nem szeret szellenteni nyilvánosság előtt. Ez minden emberre jellemző!

Vicces dolog

Ha partnereddel tudtok nevetni az ilyen dolgokon, akkor azt jelenti, hogy él a humorérzék a kapcsolatotokban. Viccesen kell tálalni, felvetni a témát és nézni a reakciókat, aztán mindig messzebb merészkedni, és ha elérkezett az idő, bemutatni az első termést. Az mondjuk gáz, ha te mernél a másik előtt fingani, de a másik meg szégyellős. Ez teljesen bizalmi kérdés és ha még annyi bizalma sincs benned, hogy odapukizzon, hogyan bízzam rá az életemet?!

Nincsenek titok

Egy párkapcsolatban nem szabad titkot csinálni a károsanyag-kibocsájtásából, bár igaz, hogy néha jobb ilyenkor kimenni a szobából. Ha valaki a szellentést is felmeri vállalni a kapcsolatban, akkor ezáltal partnerével azt fogja éreztetni, hogy nincsenek titkai. De forditva is igaz lehet. Ha nem mer durrantani, lehet, hogy más titkokat is rejteget?

A szellentés akár vonzó is lehet

Ez teljesen abszurdnak hangzik, de a szakértő szilárdan hisz ebben. Miért, nem szerettek ránézni partneretekre amikor sportolás közben leizzad? Nincs annál szebb dolog egy féktelen személyiségben, aki minden személyes pillanatát megosztja partnerével. Ez is pontosan olyan természetes dolog, mint zuhanyozni egymással, egyszerűen szexi.

Leah DeCesare egy dologban biztos: ha valaki felmeri vállalni a szellentést egy párkapcsolatban, azoknál egy hosszas és boldog párkapcsolat fog kialakulni. Ettől függetlenül mindenki saját maga dönti el, hogy milyen messzira akar elmenni egy párkapcsolatban. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat!

Forrás: www.buzzblog.eu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu