Nézzük, hogy melyik csillagjegy mitől válik még erősebbé.

Kos (március 21 – április 19)

Számos embert elvesztettél már életedben és ezek mind olyan emberek, akik sokat jelentettel neked. Vagy elhagytak, vagy elhunytak, esetleg elköltöztek. Vannak, akik érzelmileg elérhetetlenek. Ezek a veszteségek azok, amik végeredményben erősebbé tesznek.

Bika (április 20 – május 21)

Minden egyes kihívás az életedben, amit legyőzöl, erősebbé tesz. Ismeretes, hogy elég keményfejű vagy és soha nem fogadod el a nemet válaszkánt. Ez az, ami erősebbé tesz téged. Ha valamilyen akadály kerül az utadba, mindig megtalálod a módját, hogyan küzdj meg vele.

Ikrek (május 22 – június 21)

Ami a te legnagyobb erőd az az, hogy egyszerre nagyon sok dolgot képes vagy a kezedben tartani. Több problémát is meg tudsz oldani párhuzamosan és annyira jól be tudod osztani az idődet, hogy képes vagy magad megoldani mindent az életedben.

Rák (június 22 – július 22)

Nagyon érzelmes ember vagy és elég nehezen nyílsz meg mások felé őszintén. Ha ez mégis sikerül, akkor nagyon ragaszkodsz a másikhoz. Ez azért problémás, mert később legalább ilyen nehezen viseled az elválást, ha arra kerül sor. Végül azonban mégis túljutsz rajta és ezek mentén válsz sokkal erősebbé.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Mindig képes vagy optimizmussal tekinteni az amúgy manapság elég zord világra. Olyan erős vagy, hogy akár egyedülálló fényforrásként képes vagy bevilágítani a sötétséget magad körül. Képes vagy a legjobb oldalát látni minden helyzetnek, ami veled történik, ez a te nagy erősséged.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Nagyon jó vagy másokhoz, annak ellenére, hogy neked is számos személyes problémád van. Rengeteg dolgot megteszel az embertársaidért önzetlenül és ezáltal még erősebbé válsz.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Nagyon sebezhető vagy és ennek tudatában vagy. Sok félelmed van, de ez nem azt jelenti, hogy tétova is lennél. Tudod jól, hogy a bátorság nem a félelem hiánya és megvan az akaratod és az erőd, hogy szembenézz a gyengeségeiddel. Ez tesz téged erőssé.

Skorpió (október 23 – november 22)

Mindig kimondod, amit akarsz, annak ellenére, hogy tudod, ez másnak talán nem fog tetszeni. Nagyon őszinte vagy és mindig igazat mondasz, még akkor is, ha ez kellemetlenséget okoz. Még a népszerűséged elvesztésének esélye ellenére sem változtatsz ezen és ez az, ami erőssé tesz téged.

Nyilas (november 23 – december 21)

A függetlenséged adja számodra az erődet. Nyilasként magad teremtetted meg az életed feltételeit, amire nagyon is büszke vagy. Nem szégyenkezel semmi miatt. Annak ellenére, hogy keveset kaptál, mégis nagyon sok mindent megtettél. A találékonyságod még erősebbé tesz.

Bak (december 22 – január 20)

Képes vagy rá, hogy kevésbé kedvező időszakokban is jól érezd magad és ez az, ami egyedülállóvá és erőssé tesz. Mint Bak, tudod jól, hogy a fejlődés és növekedés lehetősége a komfortzónádon kívül található és bátran állsz a kihívások elé. Nem hátrálsz meg könnyen.

Vízöntő (január 21 – február 18)

Az alázatosságod az, ami erőssé tesz téged. Okos ember vagy és a képességeidet nyitottságodnak köszönheted. Felismered a saját korlátaidat és hibáidat és ezek alapján mindig erősebb személlyé tudsz válni. Tudod, hogy az önismeret és az önfejlesztés a legjobb módja a személyes erőd növelésének.

Halak (február 19 – március 20)

Az erőd az őszinteségedben és a megbocsátási képességedben rejlik. Sok emberben csalódtál a múltban, de nem tartasz magadban haragot. A tény, hogy nem hordasz érzelmi poggyászt, megadja számodra az erőt és az energiát, hogy a legtöbbet hozhasd ki az életedből. Nincs olyan súly, amely visszatartana téged.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu