Ezek azok a tulajdonságok csillagjegyek alapján, amiket a legnehezebben tolerálnak másokban.

Kos

Nem szereted az aprólékos munkát, nehezen viseled az olyan személyeket, akik sokáig szöszmötölnek valamivel. Szerinted a hatékonyság és a gyorsaság szinonimák. Erős személyiség vagy, mindent rögtön és azonnal meg szeretnél kapni. Mielőtt eldöntenéd, hogy mit fogsz tenni, már azelőtt 15 perccel készen állsz a cselekvésre.

Bika

Inkább a rutinos dolgok híve vagy, a nagy változások kiborítanak. Nem bírod a drámázásokat, inkább azoknak a társaságát részesítik előnyben, akik bátran vállalják a felelősséget. Mindaddig elfogadod a változást, amíg nem kell mindent a nulláról kezdeni.

Ikrek

Gyakran vagy a gondolataid rabja, állandóan töröd a fejed valamin, viszont, ha nem találsz valami érdekes témát, akkor gyorsan elkezdesz unatkozni. Olyan vagy, mint egy vulkán, látszólag kedves és rokonszenves személy vagy, de bármelyik pillanatban elromolhat a kedved, és akkor robbansz.

Rák

Nem szereted azokat az embereket, akik mindenképp bele akarják ütni az orrukat a magánéletedbe. Ha valaki mégis kíváncsiskodik, akkor azzal rövid időn belül megszakítod a kapcsolatot. Egy falat építettél fel magad köré, amit szinte senki sem léphet át. Szerinted mindenki a saját boldogságának felépítésével kell foglalkozzon, és nincs értelme mások életét piszkálni.

Oroszlán

Ha valaki nem fordít rád kellő figyelmet, akkor arra nagyon meg tudsz sértődni. Elvárod, hogy mindig tartsák tiszteletben a véleményed és a kívánságod, és senki ne próbáljon neked ellentmondani. Inkább az ún. “gyengébb” embereket kedveled, szívesebben barátkozol velük, viszont, akinek semmiről nincs véleménye, azzal nem tudsz mit kezdeni.

Szűz

Konfliktuskerülő személyiség vagy, legjobban az udvariatlanság, és a durva stílus tud kiborítani. Nem bírod elviselni, ha valaki indokolatlanul kötekedik, vagy nem megfelelő hangnemben szól hozzád. Nehezen tudod elfogadni a veled ellentétes személyiségek viselkedését.

Mérleg

Nem tudsz kijönni az olyan emberekkel, akik állandóan az élet nehézségein rágódnak, és nem találják a helyüket. Szerinted az élet nem a nehézségekről szól, csupán le kell győzni a negatív gondolatokat, következetesen kell élni, és jól kell rendezni a dolgokat.

Skorpió

Nagyon tudnak bosszantani a hazudós emberek. Soha semmilyen formában tudod elviselni a hazugságot, még a füllentést sem, sőt, nem is állsz le vitatkozni senkivel. Ha tudod, hogy igazad van, egyszerűen hátat fordítasz az illetőnek, és mész tovább az utadon.

Nyilas

Azokat az embereket nem kedveled, akik korlátoznak a hétköznapokban. Nem szereted a tétlenséget, általában aktív életet élsz. Ha munkádban, vagy fejlődésedben valaki akadályoz és hátráltat, akkor nagyon ki tudsz borulni.

Bak

Nem szereted az ún. jellemtelen, “tapadós” embereket, akik nem találják a saját útjukat, és állandóan másokat utánoznak. Úgy véled, hogy mindenki kell haladjon a saját útján, és nem kell állandóan a környezet segítségét és visszajelzését lesni.

Vízöntő

Nagyon zavar, ha egy szerinted tudatlanabb emberrel kell együttműködnöd, bármennyire is próbálod, nem tudsz “leereszkedni” az ő szintjére. Nem szeretsz egy helyben ácsorogni, és nehezen viseled, ha valaki hátráltat a munkában.

Halak

Különleges személyiséged miatt sokszor értetlenül néznek rád az emberek. Nem bírod elviselni a kemény kritikát, inkább azt szeretnéd, ha virágnyelven és udvariasan közölnék veled a nemtetszésüket az emberek. Nem vagy túlságosan türelmes személy, hamar dühbe gurulsz, főleg akkor, ha valamit megpróbálsz elmagyarázni, és az illető személy nem érti.

forrás: filantrópikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu