Gondolkodtál már azon, mennyire öreg a lelked?

Sokan gondolkodtak már azon, hogy a bennük rejlő élek mennyi mindenen ment már keresztül, és hogy alapvetően mennyire idős.

Azok, akik hisznek a reinkarnációban, abban is biztosak, hogy léteznek különféle jelek, melyek alapján meg lehet állapítani, hogy kinek a lelke mögött mennyi leélt élet lehet.

Gyereklelkű, elővigyázatos

Ha ilyen beállítottságú vagy, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy túl óvatos vagy, mert nem tapasztaltál még túl sokat az univerzum végtelen körforgásában.

Nem kizárt, hogy ez a test lehet a lelked legelső húsbörtöne, és mindent először élsz meg, ezért vagy olyan gyermeklelkű, és ezért vagy annyira érzelmes, és esetlen is.

Fegyelmezett, tanulni vágyó

Ha fegyelmezett vagy, de szeretnél egyre többet tanulni az életben,,és állandóan új dolgokhoz képzed magad, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy bár nem első testet öltésedet éled át, de még gyermek lélekkel rendelkezel, aki csak néhány megélt életen lehet túl.

A célod az az életben, hogy minél több tudásra szert tegyél, hogy ne legyél esetlen, és belépj a lelked kamasz,, majd később felnőttkorába.

Ambiciózus szabad akaratú

Még fiatal lélek vagy, de már megvan benned a kellő tudás, ezért szinte égsz a vágytól, hogy tegyél is valamit. Tele vagy tervekkel, ambíciókkal, megvalósítandó dolgokkal.

Mindenben kipróbálnád magad az életben, és úgy érzed magad, mint egy igazi, mindenhez értő polihisztor. Ebben a korban a család kicsit háttérbe szorul, mert fontosabb számodra saját magad.

Érzékeny, de együttműködő

Akkor nő fel az ember lelke igazán, ha már képes nem csak saját magának élni, de a lehető legnagyobb mértékben együttműködni másokkal. Ilyenkor már nem vagy fáradhatatlan, és bizony az energiáid is végesek.

Tisztában vagy a saját magad korlátjaival, ugyanakkor nagyon fontossá válnak számodra az emberi kapcsolatok. Harmóniában szeretnél élni, és szeretsz kiállni a gyengébbek mellett, mert el tudod dönteni mi a jó, és mi a rossz.

Emberiséges, és nyugodt

Ha sokat filozofálsz az élet dolgain, akkor az azt jelenti, hogy már érted a világ folyamatait, és tisztában vagy az élet körforgásával. 

Ez jele lehet annak, hogy öreg lélek lakozik benned, mely már rengeteg emberéletet megjárt.

Ilyenkor a célod sokkal inkább a spirituális kiteljesedés, mint az, hogy minél többet tudj. Előtérbe kerülnek a megfontolt, bölcs lépések. Mindig nyugodt vagy, és mindenre képes vagy megoldást is találni.

forrás: avilagtitkai

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu